BEŞİKTAŞ'A SKANDAL DİZİSİ AÇILIŞ

BEŞİKTAŞ'A SKANDAL DİZİSİ AÇILIŞ

Beşiktaş'a yaptırılan yeni stadın açılışı yapımı gibi siyasetle iç içe olunca açılışı da skandallardan geçilemedi. Erdoğan'ın protesto korkusuna taraftarı aldırmayınca kendi aralarında bir açılış komedisi yaşandı.

Resmi açılış törenine; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yanı sıra, Bakanlar, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Spor ve Gençlik Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile siyaset, spor ve iş dünyasından davetliler katıldı. Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi.

FİKRET ORMAN'I SUSTURAN KAĞIT

Vodafone Arena Protokol açılışında ilk konuşmacı olan Fikret Orman, konuşmasını uzatınca kendisine koruma aracılığıyla bir mesaj geldi. Orman bunun üzerine konuşmasını kısa kesti.

AÇILIŞ KONUŞMASI YAPMASINA BİLE TAHAMMÜL EDEMEDİLER

Vodafone Arena Stadı’nın protokol açılışının ilk konuşmasını yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, konuşmasını enteresan bir şekilde sonlandırdı. Konuşması uzayınca, korumalardan birinin başkan Orman’a bir kağıt uzattığı görüldü.

KAĞIDI OKUDU SUS PUS OLDU

Kağıdı okuyan Fikret Orman, 30 saniye kadar durakladı. Beşiktaş başkanı, sözlerini toparlayarak kısa bir süre içinde sözlerine son verdi. Orman’ın konuşma yaparken sık sık heyecanlandığı ve dilinin sürçtüğü gözlerden kaçmadı. Beşiktaş başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın stat açılışında yaptığı emekleri dile getirerek ona sık sık övgülerde bulundu.

PROTESTOLAR KORKUTTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı protokol açılışının seyirciye kapalı olacağı daha önceden duyuruldu. Sözcü'den Turgut Erat'ın haberine göre, buna rağmen stadyuma akın eden siyah-beyazlı taraftarlar, polis ordusu ve barikatlar ile karşılaşınca neye uğradıklarını şaşırdılar!

TARAFTARI STADA BİLE YAKLAŞTIRMADILAR
 
Stada girmeleri yasak olan taraftarlara, güvenlik gerekçesiyle Vodafone Arena’ya belirli bir uzaklıkta beklemeleri söylendi. Çimlere yayılan taraftarlar, burada da polisin uyarısı ile karşılaştı. Çevik Kuvvet ekiplerinin uyarısı üzerine taraftarlar, stadın karşısındaki çimlerden kalkarak, Dolmabahçe sahiline doğru ilerlemek zorunda kaldı.

TARAFTARIN EMEĞİ ÇÖPE

 Vodafone Arena’da yapılacak protokol açılışını sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onay verdiği isimler izleyebilecek. Bunun nedeni olarak ise Türk Telekom Arena Stadyumu’nda taraftarların o dönemin Başbakanı olan Erdoğan’ı protesto etmesi olarak gösteriliyor.

DEMİRÖREN'İN GAFI

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, geçmişe döndü. Vodafone Arena’nın protokol açılışında, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’dan söz alan Demirören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a katkılarından dolayı teşekkür ederken dili sürçtü.

Kaynak; DHA, sözcü

Kaynak:Haber Kaynağı