BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ ÇARŞI AÇIKLAMASI

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ ÇARŞI AÇIKLAMASI

Habere göre, Beşiktaş Kulübü Yönetimi Çarşı’ya ambargo uygulamaktadır.

Beşiktaş resmi internet sitesinden taraftar gruplarına yönelik çıkan iddialara ilişkin bir açıklama yayınladı. Sol'un haberine göre, Açıklamada Çarşı'ya ambargo uygulanacağı iddiaları yalanlanırken şöyle denildi:

CUMHURİYET'İN İDDİASI

Bugünkü Cumhuriyet Gazetesi’nde Eray Emin Aydemir imzasıyla, bütünüyle subjektif algıya dayanan bir haber yayınlanmıştır.Habere göre, Beşiktaş Kulübü Yönetimi Çarşı’ya ambargo uygulamaktadır. Beşiktaş Yönetimi ile Çarşı arasındaki iplerin koptuğu görüşüne yer veren haberde yer alan gerekçelerin tamamı yalan ve hayal mahsulüdür.

İddia: Beşiktaş Yönetimi Çarşı Grubu’nu kapalı tribünde istemediği için yoğun alımlara karşı ambargo uygulamaya başladı.

Gerçek: Böyle haber yazabilen bir “spor gazetecisinin” bilet ve kombine alım koşullarını bilmediği anlaşılmaktadır. Zira dünyanın herhangi bir yerinde yaşayan Passolig sahibi bir Beşiktaş taraftarı internetten kredi kartıyla sadece bir kaç dakika içinde kombine bilet alımı yapabilmektedir.

İddia: Beşiktaş Kulübü Yönetimi ile Çarşı arasındaki ipler koptu!
Gerçek: Çarşı Grubu Beşiktaş’ın gücüne güç katan, etkisi ve yaratıcılığı ile dünya spor kamuoyunun haklı övgü ve saygınlığını kazanan taraftar topluluklarımız arasındadır. Bugün Beşiktaş’ta yönetim koltuğunda oturan isimler de geçmişte bir taraftardı ve bayrak değişimi zamanı geldiğinde yine tribüne döneceklerdir.

İddia: Beşiktaş Yönetimi yeni açık tribününde araya loca sistemi getirerek Çarşı’ya ayrılan tribünü ikiye bölecek.
Gerçek: Vodafone Arena inşaatında sona gelinmiştir. “Spor muhabiri” zahmet edip stat inşaatına gelmiş olsaydı. yeni açık tribününde loca olmadığını ve herhangi bir inşaat girişiminde de bulunulmadığını görebilirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı