BENZİN 5 LİRAYI GEÇTİ

İcabeder, ciddiye almazsın, ‘Alt tarafı benzin; ateş olsa cirmi kadar yer yakar’ dersin ama gel gör ki benzin öyle demiyor. Bakmışsın hooop, 5 lirayı geçmiş. Sen istediğin kadar sor; “kime sordun da geçtin?..”

Benim bakanıma sordun mu, genel müdürüme sordun mu, valime, kaymakamıma sordun mu, benim dünürüme, damadıma sordun mu?

-Efendim dolar 2,35…

Dolardan sana ne dingil? Dolar, dolmaz; o doların bileceği iş; sana bi giren çıkan var mı? Sen kim oluyorsun da kendi kafana göre iş tutuyorsun? Bırak ta kaç para olacağına milli irade karar versin.

Ha! Kendine çok güveniyorsan, ortaya bir sandık koyarız, herkes boyunun ölçüsünü alır.

Küresel komplonun parçası mısın, faiz lobisinin maşası mısın; sana dünyada hiçbir ülkenin vermediği değeri verdik. Sen ne yaptın; bize paralel kumpas kurdun. Şimdi ben buradan soruyorum; ey benzin, ne istedin de vermedik?

Bir de utanmadan demezler mi ki ‘CHP’liler siyasi suçlarla karşılaşıyorlar da siz niye rüşvet ve yolsuzluk suçlamalarıyla gündeme geliyorsunuz’. İşte bu münafıkların ufku bu kadar. Yahu bu Cehape ne zaman iktidar oldu ki, yolsuzluk yapsın?

Sonuç olarak, biz benzinden de gelmiş olsa, seçim sath-ı mailinde 5 liranın üzerinde herhangi bir dayatmaya izin vermeyiz. Kimse kusura bakmasın... 

Önceki ve Sonraki Yazılar