Aziz Yıldırım'dan bomba açıklamalar

Aziz Yıldırım'dan bomba açıklamalar

Başkan Azizi Yıldırım Fenerbahçe Dergisine yazdığı uzun bir yazı ile bomba açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Dergisine yazdığı köşe yazısında bomba açıklamalar yapan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım yargıtay kararı hakkında sert ifadeler kullandı.

HERKESDEN TEK TEK HESAP SORULACAK

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan taraftarlara mesaj! Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin Temmuz sayısında ele aldığı başyazı ile taraftarlara seslendi. 

İŞTE YAZININ DEVAMI

Sevgili Fenerbahçeliler,

Geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde Kulübümüzün Olağan Mali Genel Kurulunu gerçekleştirdik ve 2017 yılı bütçemizi 395 milyon TL olarak belirledik. Sözlerime Mali Genel Kurulumuza gelerek katkıda bulunan, Yönetimimizi oy birliğiyle ibra edip, bütçemizi oybirliğiyle kabul eden tüm üyelerimize, şahsıma ve Yönetim Kurulumuza gösterdikleri teveccühten ötürü teşekkür ederek başlamak istiyorum.

''FUTBOLDA TARAFTARLARIMIZI ÜZDÜK''

Spor Kulüplerinde tatil çok kısa bir nefeslenme aralığıdır. Biz de kısa bir nefeslenmenin ardından yeni sezon için hazırlıklara başlayacağız. Geçtiğimiz sezonu futbol branşımız dışında yarıştığımız tüm branşlarda şampiyonluklar, dereceler ve kupalarla kapattık. Profesyonel futbolda geçtiğimiz sezon bizleri ve her şeyden önemlisi camiamızı ve taraftarlarımızı üzen sonuçlarla karşılaştık. Türkiye'nin en büyük, Dünya'nın sayılı spor kulüplerinden olan Fenerbahçe için başarı kıstası, yarıştığı her branşta şampiyonluk kazanmak olmalıdır. 19 yıllık başkanlığım süresince belirlediğim düstur da zaten budur. Bu 19 yıllık dönemde Fenerbahçe futbol takımları da dahil olmak üzere tüm takımlarımız ve sporcularımız yarıştıkları her kulvarda daima şampiyonluk yarışı içinde olmuş, finalin bir tarafı Fenerbahçe olurken, sadece finallerdeki rakiplerimiz değişmiştir. Bunun içindir ki, ne biz ne de taraftarlarımız sonuna kadar şampiyonluk yarışı içinde olmamayı ve şampiyonluk için sonuna kadar mücadele etmeyen bir takımı kabul edemiyoruz. Basketbol Erkek Takımımızın bu denli sevilmesinin nedenlerinden bir tanesi de budur. Sonuna kadar mücadele eden, geriye düşse de bırakmayan, terinin son damlasına kadar savaşan basketbolcularımız bunun içindir ki, camiamızın göz bebeği durumuna gelmiştir.

'BAŞARISIZLIK BENİMDİR''

Futbol Takımımızın bu sezon yaşadığı başarısızlığın nedenlerini Mali Genel Kurulumuzda anlatmaya çalıştım. Öncelikle yeniden belirtmek isterim ki, başarıda olduğu gibi başarısızlıkta da tüm sorumluluk bana ve Yönetim Kurulumuzdaki arkadaşlarıma aittir. Başarılar Fenerbahçe'nin başarısızlıklar ise bizimdir. Geçtiğimiz sezon futbolda yaşadıklarımız bize önemli tecrübeler kazandırdı. Mücadeleden vazgeçmenin, formayı terinin son damlasına kadar ıslatmamanın nedenlerini çok iyi analiz ettik.

Sizlere söz veriyorum ki, önümüzdeki sezon geçtiğimiz sezondan çok farklı olacak; formasına ve armasına kendini adayan, mücadeleden asla vazgeçmeyen, sonuna kadar şampiyonluk için çalışan, emek veren, sizlerin karşılıksız desteğine layık olan bir futbolcu grubunu oluşturacağız.

''AYKUT KOCAMAN, 3 TEMMUZ'DAN BERİ...''

Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü görevine, futbolculuğu ve teknik adamlığı sırasında Fenerbahçemize şampiyonluk ve kupalar kazandırmış, büyük başarılar elde etmiş, camiamızın bir parçası olan, gerek futbol bilgisi ve futbol adamlığına, gerekse de sağlam karakterine güvendiğimiz Sayın Aykut Kocaman'ı getirdik. Aykut Kocaman halen sürdüğüne inandığımız 3 Temmuz sürecinin ilk gününden itibaren önemli bir liderlik göstermiş ve futbol takımımızı bir arada tutarak, takımımızın dağılmasına müsaade etmemiş, 3 Temmuz davasını kendi davası olarak görmüş, bu davaya kendini adamış, saygıyı ve takdiri hak eden cesur yürekli bir Fenerbahçelidir.

Sayın Kocaman ile kısa bir süre içinde bir araya gelerek yaptığımız fikir alışverişleri ve harcadığımız ortak mesai neticesinde takımımızı, hedeflerimiz doğrultusunda güçlendirmek adına bazı transferler gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımız önümüzdeki günlerde de devam edecek ve taraftarımızın arzuladığı ölçülerde profesyonel futbol takımımız yeniden yapılandırılacaktır. Önümüzdeki sezonda futboldaki en büyük beklentimiz, 12 numaralı oyuncumuzdan, yani taraftarlarımızdandır. Tıpkı Erkek Basketbol takımımızı Euroleague Şampiyonu yaptıkları gibi tribünleri hınca hınç doldurmaları, takımlarının arkasında durarak stadımızı rakiplerimiz için içinden çıkılmaz çelik bir kaleye çevirmeleridir.

FENERBAHÇE VE DOĞUŞ İŞBİRLİĞİ

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, sezonun başında kazandığı Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın ardından sadece camiamız için değil tüm Türkiye için de büyük anlam ifade eden Euroleague Şampiyonluğu'nu elde etmiş, akabinde Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu da kazanarak sezonu erişilmesi çok zor bir başarı ile, 3 kupayla kapatmıştır. Her türlü istatistiği alt üst eden, top 16'dan beri rakiplerini süpürmeyi gelenek haline getiren basketbol takımımızın elde ettiği başarı, ulaşılması oldukça zor bir başarıdır. Buradan Fenerbahçe Basketbol geleneğinin temellerini atan ve sürmesine katkısı olan eski ve yeni tüm yöneticilerimizi, eski ve yeni tüm sporcularımızı ve eski ve yeni baş antrenörlerimizi, eski ve yeni tüm teknik ekip elemanlarını bir kere daha tebrik ediyorum. Ayrıca, bu sürece maddi desteklerinden ötürü, Sayın Murat Ülker ve Ülker Grubu'na ve tüm sponsorlarımıza camiam adına şükranlarımı sunuyorum. Daha en başında bu takıma inanan tutku ile takımlarını destekleyen taraftarlarımıza ayrıca şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız, iyi ki Fenerbahçeliyiz. Doğuş Grubuyla planladığımız işbirliği sayesinde bu geleneğin çok uzun yıllar süreceğinden de kuşku duymuyorum. Büyük maddi katkılarından dolayı Sayın Ferit Şahenk ve Doğuş Gurubuna da şükranlarımı sunuyorum.

Sözlerimin başında da değindiğim Mali Genel Kurulumuzda belirttiğim gibi gelecek yıl, 2018 Mayıs sonu veya Haziran başında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Seçimli Olağan Genel Kurulu toplanacaktır. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Tüzüğünde belirlenmiş niteliklere sahip tüm kulüp üyelerinin Başkan ve Kurul üyeliklerine aday olma hakkı vardır. Önümüzdeki Mayıs ayında Başkan adayları ve kurulları değerli Fenerbahçe Genel Kurul Üyeleri'nin önüne çıkacak ve Genel Kurul'un ekseriyetinin takdirine mazhar olmaya çalışacaktır. Genel Kurulumuzun çok hassas bir terazisi vardır ve daima en iyi olanı seçme konusunda büyük bir tecrübeye sahiptir. Seçimler, Fenerbahçe Spor Kulübü'nde bir demokrasi şölenidir ve kazanan daima Fenerbahçe olmuştur. Bu Seçimli Genel Kurul da bu şekilde olacaktır.

''YARGITAY KARARININ AÇIKLANMASI...''

Önümüzdeki 1 yıllık yönetim süremizde, heyecanla beklediğimiz Yargıtay kararının açıklanması da çok yüksek ihtimaldir. O karardan sonra Fenerbahçe tüm benliğiyle, kendisine 3 Temmuz kumpas ve tuzağını kuranlardan, bu köklü camiaya ihanet edenlerden, kumpasın tüm sorumlularından kanun nezdinde hesap sormaya ve zararlarını yine yasalar nezdinde tazmin etmeye başlayacaktır.

Bu karardan sonra gelecek süreç, Fenerbahçe'nin başına bu çorabı örenlere tek tek hesap soracağı süreç olacaktır.

''15 TEMMUZ DARBESİ...''

Bu vesile ile 15 Temmuz hain darbe kalkışmasına karşı göğsünü siper ederek, demokrasi ve bağımsızlık uğrunda mücadele edenleri şükranlar anıyor, hain darbe kalkışması sırasında şehit olanlara Allah'tan rahmet, gazi olanlara ise sağlık içinde uzun ve huzurlu bir hayat diliyorum.

Fenerbahçe arması altında yarışan tüm takımlarımızın, tüm sporcularımızın, şampiyonluklar, kupalar ve madalyalarla dolu bir dönem geçirmesi dileklerimle.

İlgili Haberler