ANKARALI DİRENDİ ELEKTRİK KESİNTİSİ İPTAL

ANKARALI DİRENDİ ELEKTRİK KESİNTİSİ İPTAL

Ankara'nın muhaliflerin kalesi sayılan 2 ilçesi bu gece karanlıkta kalacak . İşte açıklama.

ANKARALI'DAN BÜYÜK TEPKİ ELEKTRİK KESİNTİSİNİ ERTELETTİ (GÜNCELLEME 21:10)

ENERJİSA Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (EDAŞ), ‘planlı bakım onarım ve yatırım faaliyetleri’ kapsamında Ankara’nın çeşitli semtlerinde, bu gece saat 22.00-06.00 arasında elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

EDAŞ’ın duyurusuna göre, kesinti Ankara’nın en büyük iki ilçesi olan Çankaya ve Yenimahalle’nin büyük bir bölümünü kapsıyor.  EDAŞ’ın internet sitesinden yaptığı duyurunun ardından medya bürolarını telefon yağmuruna tutan okurlar, “Bu soğukta elektrik mi kesilir? Gece yarısı nasıl ısınacağız” diye sordular.  

HABER ŞÖYLEYDİ

2016'nın son gününde İstanbul'un Anadolu yakasının büyük bir bölümünün karanlıkta kalmasından sonra sıra Ankara'ya geldi. 

AKP'YE OY VERMEYEN BÖLGELERDE KESİNTİ TESADÜFÜ

Ankara'nın AKP'ye çok az oy çıkan 2 ilçesinde olması sosyal medyada konu edildi. İstanbul'da elektriği kesilen bölgelerde muhalefete daha çok oy çıkan bölgeler. Sosya medya bu tesadüfü konuşuyor.

Ankara'nın iki büyük ilçesi Çankaya ve Yenimahalle'nin büyük bölümüne bu gece elektrik verilmeyeceği duyuruldu.

İKİ İLÇE'DE DE YILLARDIR CHP BELEDİYESİ VAR

ENERJİSA Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (EDAŞ), "planlı bakım onarım ve yatırım faaliyetleri" kapsamında Ankara’nın çeşitli semtlerinde, bu gece saat 22.00-06.00 arasında elektrik kesintisi yaşanacağını belirtti. EDAŞ’ın duyurusuna göre, kesinti Ankara’nın en büyük iki ilçesi olan Çankaya ve Yenimahalle’nin büyük bir bölümünü kapsıyor. 

İlgili Haberler