AKP'DE KADİR TOPBAŞ SAVAŞI SERTLEŞİYOR

AKP'DE KADİR TOPBAŞ SAVAŞI SERTLEŞİYOR

Yanıtın Twitter hesabından açıklanması ise Topbaş'ın iddiaların AKP tabanına çok fazla yansımasını istemediğine yorumlandı.

Erdoğan'a yakın gazetecilerden Fatih Tezcan'ın hedefe koyduğu İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Kadir Topbaş ile Fetö arsası savaşında flaş bir gelişme yaşandı. Ortaya atılan iddialar ve verilen yanıtlara göre kavganın çok daha ciddi boyutlarda olduğu anlaşılıyor. Fetöcü olmakla suçlanan Kadir Topbaş cephesi ise iddialara başkanı olduğu belediye üzerinden yanıt verdi. Yanıtın Twitter hesabından açıklanması ise Topbaş'ın iddiaların AKP tabanına çok fazla yansımasını istemediğine yorumlandı.

FETÖYE 300 MİLYON AKTARDI

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Fatih Tezcan’ın “Kadir Topbaş FETÖ’ye 300 milyon lira aktardı” iddiası için "Fatih Tezcan'ın iddialarına kimse ilgisiz ve sessiz kalamaz. Bu saatten sonra ya Topbaş ya Tezcan gider" dedi.

DAMADI FETÖCÜ ŞÜPHESİ İLE ALINMIŞ ARDINDAN SERBEST KALMIŞTI

Hükümete yakın kalemlerden Fatih Tezcan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’ın FETÖ’ye 300 milyon TL kazandırdığını iddia etti. AKP’li Başkan Topbaş’ı “FETÖ’cü” olmakla suçlayan Fatih Tezcan, “Ya bu satış devlet müdahalesi ile iptal edilmeli ya da Kadir Topbaş’a FETÖ’den soruşturma başlatılmalı, acilen yurt dışı çıkış yasağı konulmalıdır” dedi. Hükümete yakınlığıyla bilinen Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Fatih Tezcan’ın “Kadir Topbaş FETÖ’ye 300 milyon lira aktardı” iddiası için "Fatih Tezcan'ın iddialarına kimse ilgisiz ve sessiz kalamaz. Bu saatten sonra ya Topbaş ya Tezcan gider" dedi.

Tezcan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın "İstanbul Fatih’te Vatan Caddesi üzerinde 'FETÖ'ye ait bir araziyi almak için İBB'nin 300 milyon lira verdiğini" iddia etti. Tezcan, yazısında “Bu para transferi Kadir Topbaş’ın intiharıdır! Artık istifası da yetmez!” ifadelerini kullandı.

AKİT YAZARI DİLİPAK NE DEDİ

3-163.jpg

 

İBB AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Büyükşehir belediyesinden yapılan açıklama ise savaşın ne denli kızıştığının kanıtı. İşte o açıklama

34-001.jpg

İlgili Haberler