AFFETMİYORUM

Affetmiyorum;

15 yıldır, 

Türkiye Cumhuriyeti devletinin bana verdiği ve güvence altına aldığı temel hak ve özgürlüklerimi gasp ettiğiniz için sizi affetmiyorum. Bugün terör örgütü dediklerinizle ve emperyalistlerle işbirliği yaparak Türk devletinin yapı taşlarıyla oynayıp yıkımın eşiğine getirdiğiniz için sizi affetmiyorum. Yapmanız gereken hizmetleri bir lütuf gibi bizlere sunduğunuz için sizi affetmiyorum.

Ülkenin hukuk sistemini bozduğunuz için sizi affetmiyorum. Terör örgütleriyle yaptığınız işbirliği bozulunca onlarca askerimiz, polisimiz ve vatandaşımız katledildiği ve bunlara ölen Suudi kral kadar değer vermediğiniz için sizi affetmiyorum.

Üretimi durdurup üretici insanımızı muhtaç hale getirdiğiniz için sizi affetmiyorum. İnsanların saf ve temiz dini duygularını sömürdüğünüz, oturduğunuz makamı borçlu olduğunuz Atatürk'ü yok saydığınız için sizi affetmiyorum. Ülkeye doldurduğunuz sığıntılara kendi halkınızın haklarını gasp edip verdiğiniz için sizi affetmiyorum. İşlediğiniz suçlardan dolayı yargılanmamak için sistemi bozduğunuz, sistemin tarafsızlığını bozduğunuz ve 15 Temmuz darbe girişiminin siyasi ayağını kendinizi korumak adına yapmadığınız için sizi affetmiyorum.

Sırf size HAYIR dedikleri için muhalif gençlerimizi ve insanlarımızı saçma sapan sebeplerden dolayı gözaltına aldırarak korku salmaya, muhalif kesimi susturmaya ve baskı altına almaya, korku imparatorluğu inşa etmeye ve makamınıza otururken yaptığınız tarafsızlık yeminini bozmaya teşebbüs ettiğiniz için sizi affetmiyorum. Halkımızı etnik kökenleri, inançları veya bilumum etiketlerle ayrıştırdığınız ve kutuplaştırdığınız için sizi affetmiyorum. 

Ne bu dünyada ne de (varsa eğer) öteki dünyada ve yedi cihanda kursağınızdan en ufak bir hakkım geçtiyse bunu helâl etmiyorum. Hakkımı, haklarımızı gasp edip yandaşlarınıza peşkeş çektiğiniz için sizi affetmiyorum. 

Yolunuz açık olsun. Benden uzak Tanrı'ya (Yaradan'a) yakın olun. Benden size en ufak destek gelmeyecektir. 

Kanımın son damlasına kadar size direneceğime ve HAYIR diyeceğime AND İÇERİM.

Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu son Türk devleti Türkiye Cumhuriyeti'nin sade bir vatandaşı...

Önceki ve Sonraki Yazılar