Dede Ersel Aksu

Dede Ersel Aksu

ACI HABER İZMİR'DEN GELDİ!

12312459_10153787694239802_1144926129_n.jpg

Yukarıdaki  fotoğrafa iyi bakınız, bu fotoğraf;  15 Mart 2014 tarihinde, ANKARA'daki  "Büyük ANKARA Mitinginde" çekildi.

Sevgili Bülent CİVAN' ağabeyin çektiği bu fotoğrafın en önünde, "İNTİBAKLARIMIZI YAPIN" pankartını,  onurla taşıyarak  yürüyen meslektaşımız Sn. Gürsel KAYA, hemen arkasında, TEMAD İstanbul İl Başkanı  Sn. İbrahim KOLDAMCA , onun arkasında  Sn. Orhan SELIŞIK ve askeri okulda öğrenciyken komutanlığımızı yapan   Sn. İlyas ÖZTEKİN.  Onların az önünde de  "TÜRKİYENİN EN BÜYÜK AİLESİ TEMAD" yazılı pankart ile ben yürüyorum.

 
Yani öğrencisi olduğum komutanım gibi, bende emekli olmuş ve hak aramak için, beraber mitingde yürüyüş yapıyoruz.

Burada anlatmak istediğim bir anı, eskileri yad etmek  vs. değil. En önde elinde "İNTİBAKLARIMIZI YAPIN" pankartını  taşıyan meslektaşımız, ağabeyimiz Gürsel KAYA, dün doğalgaz borusuna kendisi iple asmak suretiyle intihar etti.

Tıpkı son 2,5  yılda intihar eden 36 assubay gibi, canına kıydı ve gitti.

 Veya eceli ile vefat eden Mustafa Savaş EVRAN, Mehmet Ali KILINÇ ağabeyler gibi intibaklarını alamadan çekti gitti.  

Kısacası binlercemiz gibi,  umutsuzluk içinde "umut ederek" çekti gitti. 

Keşke olmasaydı...

Arkadaşlarımız, ağabeylerimiz, meslektaşlarımızın bu şekilde,  gitmeleri çok üzücü. İçimiz kan ağlıyor.

Assubayların, uzman jandarma çavuşların, uzman erbaşların ekonomik ve sosyal durumunun düzeltilmesi için daha kaç intiharın, kaç ölümün olması gerekiyor?

Bu işi düzeltmek bu kadar zor mu?

Not : Değerli Gürsel KAYA ağabeyimizin cenazesi , bu gün ( 28 Kasım 2015 ), Aydın ili, Sultanhisar İlçesi, Atça beldesi, Bayramyeri Cami'sinden  kaldırılacaktır.  
 

Önceki ve Sonraki Yazılar