ABD BU CLINTON İDDİALARINI KONUŞUYOR

ABD BU CLINTON İDDİALARINI KONUŞUYOR

New York Polis Departmanı, Hillary Clinton'ın yeni e-postalarının içeriğini sızdırdı. Sızdırılan bilgilere göre, Hillary ve ekibinin ebediyen bitmesini sağlayacak düzeyde kanıt bulundu.

Aziz Doğdu / Haberartı Türk

Sadece 4 gün kalan ABD Başkanlık seçimleri tarihinde hiç görülmediği kadar skandal dosyaları ise sona doğru gidiyor. Başlangıçta Clinton ve Trump arasında Clinton'un lehine olan % 12-15'lik fark son günlerde çıkan skandal iddialar ile neredeyse kapanmış durumda. ABD'nin yeraltı sitelerinin bir çoğunda inanılmaz iddialar orataya atılıyor. Bunlardan bazıları ise ciddi sayılabilecek sitelerde yayınlanıyor. İşte ABD'nin çok konuşacağı bu türden bir iddia daha.

NE SUÇLAMALAR YOK Kİ?

ABD'de seçim öncesi en büyük bombayı New Yotk Polis Departmanı patlattı. Dedektif ve savcılar, eski kongre üyesi Anthony Weiner'ın reşit olmayan kızlarla yaşadığı seks davasını incelerken Hillary ve ekibini ömür boyu oyun dışında tutacak kadar kanıt buldukları sızdırıldı.

NEW YORK POLİSİ'NİN EL KOYDUĞU DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR KANITLARLA DOLU

New York Polis Departmanı'nın Weiner'ın evinde yaptığı aramada bulunan ve Clinton'a giden ve Clinton'dan gelen 500.000 e-postanın saklandığı dizüstü bilgisayara polis tarafindan el konuldu ve incelemeye alındı.

NYPD'na göre Hillary'nin 'ekibi', yardımcıları ve köstebekleri haricinde adı verilmeyen ama kim oldukları belirlenen kongre üyelerinden oluşmakta.

HILLARY'NİN SUÇ DOSYASI O KADAR KABARIK Kİ

Polis departmanından alınan bilgilere göre Hillary Clinton ve ekibi, olağanüstü suçlara bulaşmış vaziyette. Suçları şöyle:

a) Kara para aklama

b) Çocuk istismarı

c) Reşit olmayanlarla (çocuklarla) seks

d) Yalan beyan

e) Clinton Vakfı’na bağış adı altında rüşvet

f) Adaletin engellenmesi

g) Diğer ağır suçlar

NYPD HALKA AÇIKLAYACAK

New York Polis Departmanı Şefi ve aynı zamanda komiser rütbesinin bir altında bulunan kişi, şayet FBI ve Adalet Bakanlığı Clinton'a karşı dava açmazsa, departmanının zarar verici olup olmamasına bakmazksızın e-postaların içeriklerini halka açıklama kararı aldığını söyledi. El konulan dizüstü bilgisayarda Clinton, Weiner ve Abedin arasındaki e-posta trafiğinde devletin en üst düzeydeki gizli bilgilerin korunma politikası defalarca ihlal edilmiş. Weiner ve Abedin, şu anda FBI ile işbirliği yapıp Clinton aleyhinde ifade vermek için dokunulmazlık ve koruma almak istiyor.

(Truepundit sitesinden derlenmiştir)

 

Kaynak:Haber Kaynağı