YÜZLERCE İŞÇİSİ ÖLDÜ ERDOĞAN ONUN ELİNİ SIKTI

YÜZLERCE İŞÇİSİ ÖLDÜ ERDOĞAN ONUN ELİNİ SIKTI

Erdoğan o patronun elini sıktı, Bakan denetimde kusurlu bulmadı, Savcı gözAltına alınacak kusurlu yok, hepsi öldü DEDİ.

ERDOĞAN O PATRONUN ELİNİ SIKTI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün Soma'ya gelerek facianın yaşandığı maden ocağındaki çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunmuş ve bilgi almıştı. Dün Başbakan Erdoğan'ı karşılayanlar arasında maden ocağını işleten Soma Holding'in sahibi Alp Gürkan da vardı. İşte bu görüntülerin ardından siyasi kulislerde," Başbakan Erdoğan Soma AŞ'nin hiç kusuru yok" mu demek istedi diye konuşmaya başladılar..

BAKAN; KISA SÜRE ÖNCE DENETLEDİK CİDDİ BİR EKSİK GÖRMEDİK

Enerji bakanı Taner Yıldız ise düm yaptığı açıklamada Soma Aş'nin kısa zaman önce denetlendiğini ve ciddi bir kusur bulunmadığını açıklamıştı. Başbakan Erdoğan'ın ise Soma Ziyaretinde yüzlerce kişinin önünde Soma Faciasının gerçekleştiği maden sahibinin elini sıkması, "suçsuzluğuna inanıyoruz" mesajı mı verdi şeklinde yorumlara neden oldu.

SAVCI; GÖZ ALTINA ALINACAK KİMSE KALMADI HEPSİ ÖLDÜ

Facia ile ilgili daha net kayıp sayıları bile açıklanmamışken, Hükümetin Başbakanı ve Bakanının facianın olası sorumlusu olabilecek şirketi savunur açıklamalar ve yakınlıklarda bulunması, üstelik Soma Başsavcısının "sorumlularda öldü, göz altına alınacak kimse kalmadı" açıklaması yapmasının çok manidar olduğu yapılan yorumlar arasında

İŞTE O KARŞILAMA

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

Kaynak:Haber Kaynağı