Yandaş Taraftar Çok Yaratıcı:'Her yer Tayyip, her yer Erdoğan'

Yandaş Taraftar Çok Yaratıcı:'Her yer Tayyip, her yer Erdoğan'

Haziran Direnişi'nden bu yana tribünlerin Taksim sloganlarıyla inlemesi yandaş taraftarları harekete geçirdi. Kasımpaşalı taraftarlar, Başbakan Erdoğan'ı, 'Her yer Tayyip, her yer Erdoğan' sloganlarıyla karşıladı.

Başbakan Erdoğan dün Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan, ''Sağlık Bakanlığı Kamu-Özel İşbirliğiyle Gerçekleştirilecek Hastaneler Projesi'' tanıtımı ve imza törenine katıldı. Törenin ardından Üsküdar Kısıklı'daki konutuna geçmek üzere kongre merkezinden ayrılan Erdoğan'ı, Haliç Kongre Merkezi yakınına gelen Kasımpaşalı taraftarlar karşıladı.
 
Kasımpaşalı taraftarların, "Kasımpaşa çocuğu Recep Tayyip Erdoğan", "Dik dur eğilme, Kasımpaşa seninle" ve "Her yer Tayyip, her yer Erdoğan" sloganlarını atması üzerine Erdoğan makam aracından inerek taraftarlarla bir süre sohbet etti. "Kasımpaşa'mız, çok daha güzel yerlere inşallah yürüyor. Bunu rahatlıkla görüyorum. Burada sizin çok büyük katkınız var. Bundan sonra da çok büyük katkınız olacağına inanıyorum" diyen Erdoğan sözlerine şöyle sürdürdü: "Yanılmıyorsam ayın 23'ün de galiba, yeni tesislerin de açılışı yapılacak. Türkiye'de bu tür tesislere de hiçbir kulüp sahip değil. İnşallah bu sene Avrupa kupalarına gidebilecek bir performansı göstereceğine inanıyorum. İyi bir takımımız var. Bu elektronik bilet sebebiyle bazı aksamalar şu anda statlarda oluyor ama bu, tribünlerdeki fair play anlayışını da getirecek olan bir süreçtir diye düşünüyorum. Çünkü tribünlerimizin hakikaten fair play noktasında sportmence bir sürece vesile olması, inanıyorum ki bizi çok daha iyi yerlere taşıyacaktır. Kasımpaşa'mız, çok daha güzel yerlere inşallah yürüyor. Bunu rahatlıkla görüyorum. Burada sizin çok büyük katkınız var. Bundan sonra da çok büyük katkınız olacağına inanıyorum."