VAKIF YURDUNDA SKANDAL KAMERADA

VAKIF YURDUNDA SKANDAL KAMERADA

Din temalı çok sayıda yurt ve cemaat evlerinde meydana gelen skandal olaylara bir yenisi daha eklendi. İşte o görüntüler

Vakıflara aiti dini eğitim verilen yurt ve evlerde birbiri ardına çıkan tecavüz, yangın skandallarına bir yenisi eklendi. Bu sefer görüntülere yansıyan rezaletin konusu feci şekilde dayak. Birgün'ün Evrensel'e dayandırdığı habere göre, olayın ardından yapılan açıklama ise tam evlere şenlik. İşte ayrıntılar

İMAMET YURDUNDA DAYALA TERBİYE

Maltepe İmamet Hitabet ve İlmi Araştırmalar Vakfına bağlı Özel Mehmet Taşpınar Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdunda kalan bir öğrenci yurt müdürü tarafından feci şekilde darbedildi. Bu anlar bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde öğrenciye ilk başta tokat atan müdür, daha sonra öğrencinin başını masaya vuruyor ve yere düşen öğrenciye defalarca tekme atıyor.

SUÇ TELEFON

Evrensel'den Eylem Nazlıer'in haberine göre, geçtiğimiz cuma günü yaşanan olayda, Özel Mehmet Taşpınar Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdunda kalan bir öğrenci etüt salonunda telefonla oynadığı için önce telefonu elinden alındı. Yurt müdüründen telefonu isteyen öğrenci, Müdür Muhammet Torunoğlu tarafından feci şekilde darbedildi.

YURT MÜDÜRÜ İLE ÖĞRENCİ ‘HELALLEŞMİŞ’!

Görüntülerin ardından Özel Mehmet Taşpınar Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu müdürünün telefonuna ulaşılamadı. Yurdun bağlı olduğu Maltepe İmamet Hitabet ve İlmi Araştırmalar Vakfı Müdürü Mehmet Arif, ise böyle bir olayın yaşanmadığını iddia etti. Olayın görüntülerinin olduğu belirtildiğinde ise bir araştırma yapacağını, konuyla ilgili bilgisi olmadığını ifade etti.

2550.jpg

 

GÖRÜNTÜLER VAR DEYİNCE KABUL ETTİ

İkinci kez arandığında yaşanan olayı kabul eden Vakıf Müdürü, “Siz bana konuyu ilettikten sonra ben kendi çapımda araştırma yaptım. Yurt Müdürü çocuğun telefonunu alıyor, çocuğun telefonunu istemesi üzerine yaşanmış bir olay. Yurtta belli kurallar var. Oradaki Yurt Müdürünün bu şekilde davranması kesinlikle kabul edilir bir davranış değil. Olmaması gereken bir olay olmuş, yaşanmış.

UZLAŞMAYA VARILMIŞ BİR KONU

Çocuğa karşı yapılmış bir durum söz konusu. Yapılmaması, bir idarecinin yapmaması gereken bir durum. Uzlaşmaya varılmış halledilmiş bir mesele. Yurt Müdürü ile öğrencimiz ‘helalleşmişler’. Olayın takibi yapılacak ve idareciye gerekli cezalar verilecektir” şeklinde konuştu.

 

kaynak birgün