Ünlü spikere tanzim satış kuyruğunda saldırı

Ünlü spikere tanzim satış kuyruğunda saldırı

Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde bir kişinin, tanzim satış kuyruğunda çekim yapıp vatandaşın düşüncelerini öğrenmeye çalışan Değirmenci'nin kamerasına "Çekme lan!" diyerek vurduğu görülüyor.

Sebze ve meyve fiyatlarındaki artan fiyatlar, halkı tanzim satış noktalarına akın ettirdi. Fiyatların yüksekliği doğrultusunda daha ucuza sebze ve meyve satışı yapmak için kurulan tanzim satış noktaları ise uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu. O kuyrukları ziyaret eden isimlerden birisi de İrfan Değirmenci’ydi.

YOĞUN İLGİ

Tanzim satış noktalarında domates, biber, çarliston biber, soğan, patlıcan, ıspanak, salatalık, kabak ve patates gibi ürünler satışa sunuldu. Vatandaşlar bu ürünlerden en fazla üçer kilo alabiliyor. Bunun sebebi ise yaşanabilecek fırsatçılıkların önüne geçebilmek.

ÇEKME LAN

Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde bir kişinin, tanzim satış kuyruğunda çekim yapıp vatandaşın düşüncelerini öğrenmeye çalışan Değirmenci'nin kamerasına "Çekme lan!" diyerek vurduğu görülüyor. Olayın görüntülerini resmi Twitter hesabından paylaşan Değirmenci, "Tanzim satış kuyruğundan izlenimler bu akşam 21'de YouTube'da İrfan Değirmenci kanalında." notunu ekledi. 

BÖYLE SALDIRDI

Görüntülerde bir kişinin tanzim satış kuyruğunda çekim yapıp vatandaşın düşüncelerini öğrenmeye çalışan Değirmenci’nin kamerasına “Çekme lan!” diyerek vurduğu görülüyor.