Ünlü Sanatçıdan Deniz Baykal'a sert tepki

Ünlü Sanatçıdan Deniz Baykal'a sert tepki

Katıldığı bir TV programında Erdoğan'ın karşısına Abdullah Gül'ü muhalefetin adayı olarak öneren Deniz Baykal'a tepki yağıyor.


Muhalefet ne zaman AKP ve Erdoğan'a karşı bir bütünlük oluştursa Deniz baykal birden bir ortaya çıkarak akıllara zara açıklamalr yaparak o bütünlüğe balta vurur. AKP'nin tek başına iktidar olduğu ancak Erdoğan'ın yasaklı olarak milletvekili bile olmadığı dönemde bulduğu formülle Erdoğan'ı başbakanlık koltuğuna taşıyan Baykal'ın yeni önerisi ortamı anında gerdi.

İLK TEPKİ BERNA LAÇİN'DEN

CHP eski genel başkanı ve Antalya milletvekili Deniz Baykal'ın "Yüzde 49'un adayı Abdullah Gül olabilir" sözlerine oyuncu Berna Laçin tepki gösterdi. 


Laçin, "Baykal'ın 'yüzde 49'un adayı Abdullah Gül olabilir' cümlesindeki, 'yüzdeki 49' diye tarif edilenler kimler acaba? Gece gece ... Hey Allahım!" ifadelerini kullandı.

SEÇİMLERDE Kİ ŞAİBEYİ BİR YANA BIRAKTI FORMÜL ARIYOR

Şaibeli referandum sonuçlarını tanıyarak "yüzde 49'un adayı Abdullah Gül olabilir" diyen Deniz Baykal'a oyuncu Berna Laçin sosyal medyadan tepki gösterdi.

"Baykal'ın 'yüzde 49'un adayı Abdullah Gül olabilir' cümlesindeki, 'yüzdeki 49' diye tarif edilenler kimler acaba? Gece gece ... Hey Allahım!"  diyen Laçin, 
"Sn. Baykal 

1. Siz kabul etseniz de biz mühürsüz pusulaları da 49'u da kabul etmiyoruz 

2. "49" un kim olduğu, ysk kararına göre değişir. 

3.Halk yüzdelerle ayrıştırılarak tarif edilemez. 4.Ülkenin yarısı başı boş koyun sürüsü değildir, kime oy vereceğine herkes kendi karar verir" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler