Ünlü Sanatçı Levent Üzümcü Aday Oldu

Ünlü Sanatçı Levent Üzümcü Aday Oldu

İstanbul Şişli'de AKP desteği ile DSP'nin adayı olan Mustafa Sarıgül'ün karşısına ,Muammer Keskin'i aday gösteren CHP, Şişli Belediye Meclis üyesi aday listesinde ünlü oyuncu Levent Üzümcü'yü ekledi

İstanbul Şişli'de DSP'nin adayı Mustafa Sarıgül'ün karşısına Muammer Keskin'i aday gösteren CHP, Şişli Belediye Meclis üyesi aday listesinde bir sürprize imza atarak ünlü oyuncu Levent Üzümcü'yü listeye aldı.

2 SÜRPRİZ İSİM LİSTEDE

İstanbul Şişli'de Muammer Keskin'i aday gösteren CHP, Şişli Belediye Meclis üyesi aday listesinde de 2 sürprize imza attı. CHP İstanbul eski Milletvekili Selina Doğan ve Ünlü oyuncu Levent Üzümcü CHP'nin Şişli Belediye Meclis Üyesi aday listesinde kendine yer buldu.

ÇOK SEVİLEN BİR SANATÇI

LEVENT ÜZÜMCÜ KİMDİR?

Levent Üzümcü 1972'de İzmir'de doğdu. Karşıyaka'da geçen çocukluk ve yine İzmir'in Hatay semtinde geçen gençlik yıllarından sonra, Eskişehir'de konservatuarda okudu. Konservatuar yıllarından itibaren genellik "Jön" karakterleri oynatılmak istense de kendisi daha çok komedilerde oynamak ister. Üniversite yıllarında bir gençlik festivali kapsamında İstanbul'a gelir. Daha sonra uzun yıllar çalışacağı İstanbul Şehir Tiyatroları - Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'ne ilk çıkışı olacaktır.

İlgili Haberler