TARKAN AMERİKALILARI BÖYLE FETHETTİ

TARKAN AMERİKALILARI BÖYLE FETHETTİ

Dünyaca ünlü sanatçıların sahne aldığı ABD'nin en gözde salonlarında konser verecek olan Süper Star Tarkan'ın tüm biletleri şimdiden tükendi.

Türkiye'deki konserlerinin biletleri satışa çıkar çıkmaz tükenen Tarkan, ABD'de de kural bozmadı...

Takvim'in haberine göre; SM Production organizasyonuyla 2-3 Mart'ta New York'taki Hammerstein Konser Salonu'nda, 5 Mart'ta ise Los Angeles'taki The Novo by Microsoft'ta sahne alacak olan başarılı sanatçının konserlerinin biletleri hayranları tarafından kapışıldı.

SADECE TÜRKLER OLMAYACAK

Rihanna ve Jennifer Lopez'in de sahne aldığı dünyanın en gözde salonlarında konser verecek olan Tarkan'ın, 2 Mart'taki konserinin biletleri şimdiden tükendi. Diğer iki konserinin biletleri de tükenmek üzere olan Megastar, Amerika'nın en önemli sahnelerinde Türkler'in yanı sıra yabancı hayranlarıyla da bir araya gelecek. Fiyatı 390 lira ile 620 lira (104-165 dolar) arasında değişen biletlere sanatçının Amerikalı ve Güney Amerikalı sevenleri de büyük ilgi gösterdi.

Repertuvarına yeni albümündeki parçaları da eklemesi beklenen Tarkan, Amerika'daki hayranlarını coşturacak. Ünlü sanatçının konserlerinde yabancı Megastar hayranları Türk ezgileri eşliğinde eğlence dolu anlar yaşayacak.

İlgili Haberler