SÜMEYYE ERDOĞAN AŞIĞI GENÇ CHP'Yİ BASTI

SÜMEYYE ERDOĞAN AŞIĞI GENÇ CHP'Yİ BASTI

CHP Pamukkale İlçe Teşkilatı'nı karıştıran genç Sümeyye aşığı çıktı.

CHP, Denizli Pamukkale İlçe Başkanlığı’nda saldırı şoku yaşandı. Polisin ikna etmeye çalıştığı şahıs "Sümeyye Erdoğan'ı seviyorum" diye bağırdı.

Denizli Pamukkale CHP İlçe Başkanlığı binasına gece saatlerinde gelen M.T isimli şahıs iddiaya göre kapıyı kırarak içeri girdi. Partinin içindeki eşyaları dağıtan saldırgan, parti bayrakları ve Türk bayrağını camdan sokağa attı.Balkona çıkarak çevreye küfürler yağdıran şahsı gelen polisler indirmek için ikna etmeye çalıştı. “Hayat üniversitesi’nde okudum. Her şey AK parti için. Her şey vatan için” diyen M.T., Sümeyye Erdoğan’ı sevdiğini söyledi. M.T. polisleri aşağı atlamakla tehdit ederken Sümeyye’nin yaşını da şöyle sordu:

“Sümeyye Erdoğan’ın kaç yaşında olduğunu söyleyen olursa atlamam. Yemin ediyorum Sümeyye Erdoğan’ı seviyorum.”

OLAY SİYASİ DEĞİL

Polis daha sonra eylemciyi gözaltına almayı başardı. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, olayın siyasi olmadığını dile getirdi. Tabu şunları dedi: “Olay siyasi değil. Kendisinin psikolojik sorunları olduğunu ve daha önce bu tip olaylara adının karıştığını öğrendik. Olayın takipçisi olacağız”.

Kaynak:Haber Kaynağı