SİSTEM ÇÖKTÜ PANİK BAŞLADI

SİSTEM ÇÖKTÜ PANİK BAŞLADI

Bitcoin piyasalarında öğlenden sonraki seanslarda veri girişleri sıfırlanınca kripto para piyasalarında deprem yaşanmaya başladı. Sosyal medyada yaklaşık 20 dakikadır işlem yapamayanlar arama motorlarına yüklenince İnternet yavaşlaması başladı

Bu gün öğlenden sonra kripto para piyasası zirveleri zorlarken aniden sistemde bir tıkanıklık oldu. Dünyada milyonlarca kripto para spekülatörü sisteme giriş yapamaz hale geldi. Saat 16 sıralarında kripto para borsasına giremeyenler büyük bir şok yaşadılar. Fiyatları takip edemeyen spekülatörler ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Büyük bir kriz yaşayan borsa CEO'larından biri sosyal medyada olayın yanlış data girişinden kaynaklandığını açıkladı.

SON DURUM NEYDİ

Sistem çökmeden önce piyasa yorumcularından bitcoin.com sitesi son durum hakkında böyle bir değerlendirme yapmıştı.

EN İYİ PERFORMANS GÖSTEREN PARAYDI

Bitcoin (BTC) 10.000 dolar seviyesinin üzerindeyken bir düzeltme gördü ve aşağı yönlü hareket etti. Her ne kadar düşüş yaşasa da lider kripto para birimi yeni yılda yüzde 30’dan fazla değer kazanarak en iyi performans gösteren varlıklardan biri.

GELECEĞİ MERAK KONUSU

Yeni yılda Bitcoin boğaları birçok kutlama yaparken yaklaşan yarılanmanın Bitcoin’in fiyatını nasıl etkileyeceği büyük merak konusu. Sizin için 2020’de Bitcoin ve kripto para piyasasına etki etmesi ve fiyatları uçurması beklenen faktörleri bir araya getirdik.
 

İlgili Haberler