MHP'DEN MAHSUN KIRMIZIGÜL'E VETO

MHP'DEN MAHSUN KIRMIZIGÜL'E VETO

MHP´li Belediye Başkanı Mehmet Türe, “Ben burada belediye başkanı olduğum sürece Anamur Belediye Sinemalarında Mahsun Kırmızıgül´ün Vezir Parmağı isimli filmi oynatılmayacaktır.

MHP'li Anamur belediye başkanından Mahsun Kırmızıgül'e veto geldi. Yeniakit'in haberine göre Türe, "Bem başkan olduğum sürece "Vezir Parmağı Anamurda oynamayacak dedi.

BEN BAŞKAN OLDUĞUM SÜRECE

Son zamanlarda gündemde olan ve Mahsun Kırmızıgül´ün senaryosunu yazıp yönettiği, baş rolde oynadığı Vezir Parmağı filmine Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe´den boykot geldi. Boykotu kendi sosyal hesabından kamuoyuna duyuran MHP´li Belediye Başkanı Mehmet Türe, “Ben burada belediye başkanı olduğum sürece Anamur Belediye Sinemalarında Mahsun Kırmızıgül´ün Vezir Parmağı isimli filmi oynatılmayacaktır.” açıklamasını yaptı.

PKK SEMPATİZANLARINA BİZİMDE BİR TAVRIMIZ OLACAKTIR

Anamur Ören Beldesinde faaliyet gösteren Anamur Belediyesi Kültür Müdürlüğüne bağlı Belediye sinema Salonunda bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Türe,  "PKK terör örgütüne sempati ile bakan PKK terör örgütüne terör örgütü diyemeyen ve operasyonlara karşı gelen, Türkiye Cumhuriyetini suçlayan bu ve bunun gibi sanatçılara bizimde bir tavrımız bir sözümüz olacaktır.” olduğunu belirtti. 

BİZİM SAFIMIZDA

Bu nedenle Anamur Belediye Sinemalarından Vezir Parmağı filminin gösterimini kaldırdığını ifade eden Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe; “ Sadece bu değil, bunun gibi filmlerin Anamur Belediye sınırları içerisinde oynamaları mümkün değil. Amacımız bir mesaj vermek.  Amacımız, birileri bir tavır sergiliyorsa, bir saf tutuyorsa, bizim safımızda Türkiye Devletidir, Türkiye Cumhuriyetidir, Türk Milletidir. Dolayısıyla Mahsun Kırmızıgül´ün Vezir Parmağı filmi, Anamur Belediye sinemalarında asla oynatılmayacaktır. Sadece o değil, bunun gibi sanatçılara ve filmlere asla yer vermeyeceğiz.” dedi. 

 MHP´li Belediye Başkanı Mehmet Türe, “Ben burada belediye başkanı olduğum sürece Anamur Belediye Sinemalarında Mahsun Kırmızıgül´ün Vezir Parmağı isimli filmi oynatılmayacaktır.” dedi.

TIKLA İZLE

11-053.jpg

SENARYO SIKINTISI VARSA BEN YAZIVEREYİM

Açıklamasında doğrudan Mahsun Kırmızıgül´e seslenen Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe; Ben buradan Mahsun Kırmızıgül´e sesleniyorum. Eğer bir film yapacaksa PKK terör örgütü ile mücadele eden asker ve polisin oynayacağı senaryosunun buna göre ayarlanacağı bir film yapsın. Bizde destekleyelim. Eğer senaryoda bir sıkıntı çekiyorsa, onun senaryosunu da ben yazıvereyim kendisine. Çünkü biz eski bir askeriz. 

SIKINTISI VARSA

Senaryoda sıkıntı çekerse, bende yardım edeyim. Destek vereyim. Çünkü bu konuda bol miktarda mücadelemiz var. Tavrımız var, kahramanlarımız var.  Dolayısıyla Mahsun Kırmızıgül gibi sanatçıların PKK terör örgütüne sempati duyan sanatçıların Anamur sınırları içerisinde yer bulması, halkla buluşması mümkün değil. 

 AMACIMIZ ŞOV DEĞİL VATANIN BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜNÜ KORUMAK

Amacının siyasi şov yapmak olmadığını kaydeden Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe; “Vatanımızın ve Milletimizin birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu dönemde safımı Türkiye Cumhuriyeti Devletinden ve Türk Milletinden yana belli etmek istiyorum.” dedi. 

Belediye Başkanı Mehmet Türe bu konuda tüm belediye başkanlarını da duyarlı olmaya çağırdı. 

İlgili Haberler