Meteoroloji Akdeniz'i yine uyardı

Meteoroloji Akdeniz'i yine uyardı

Meteoroloji geçtiğimiz haftalarda başta Antalya olmak üzere Akdeniz'de can kaybı ve büyük yıkıma neden olan fırtına kabusunun yeniden yaşanabileceği konusunda vatandaşları uyardı.

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, Orta ve Doğu Akdeniz açıkları ile Hatay kıyılarında, kuvvetli fırtına bekleniyor.

AKDENİZ'E YİNE FIRTINA UYARISI

Orta ve Doğu Akdeniz açıkları ile Hatay kıyılarında, kuvvetli fırtına bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, Orta ve Doğu Akdeniz açıkları ile Hatay kıyılarında rüzgarın akşam saatlerinden sonra kuvvetini artırarak, perşembe gece saatlerine kadar doğu ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı, başta denizciler olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli olmaları gerekiyor.

BOLU, BURSA BİLECİK'E SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, perşembe günü başta Bolu Dağı geçişi olmak üzere Bolu'nun yüksekleri, Bursa'nın güney ve doğusunun yüksekleri ile Bilecik'in yüksek kesimlerinde görülecek kar yağışlarının, yer yer 5-15 santimetre kar örtüsü bırakacağı tahmin ediliyor.

Bolu, Bursa ve Bilecik'te görülecek kar yağışı nedeniyle vatandaşların buzlanma, don olayı ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

HORTUM HAVALİMANINI BÖYLE VURMUŞTU


Kaynak AA