Meral Akşener Damat Bakanla Böyle Dalga Geçti

Meral Akşener Damat Bakanla Böyle Dalga Geçti

İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener'in son gurup toplantısında yaptığı konuşma sırasında Erdoğan'ın Bakan Damadı berat Albayrak ile alay etmesi sosyal medyada gündem oldu

İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener'in Salı Günü gerçekleştirdiği gurup toplantısında yaptığı konuşma sosyal medyada büyük ilgi gördü. Erdoğan'ın Hazine Ve Ekonomiden Sorumlu Bakan damadı Berat Albayrak'a yaptığı espirili gönderme sosyal medyada binlerce yorum aldı. İşte o haberin ayrıntıları.

"BAK BURASI ÇOK ÖNEMLİ "

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı ti’ye aldı. Akşener, Albayrak’ın yaptığı konuşmalarda en çık kullandığı ‘Bak burası çok önemli’ sözünin altını çizdi.Akşener, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:"Damada hatırlatırım böyle yapıyor ya bak burası çok önemli!

ALBAYRAK TAKLİDİ

Tekrar söylüyorum burası önemli, gayet önemli!" deyip Albayrak'ın taklidini yaptı. Akşener sözlerine Ekonomi power point sunumlarıyla değil, yatırımla, üretimle ayağa kalkar. Bak burası önemli! Ekonomide toparlanmanın ilk şartı güven ortamının yaratılmasıdır" 
Kaynak Yeniçağ: Akşener, Albayrak’ı böyle ti’ye aldı 

İŞTE O KONUŞMA

İlgili Haberler