Melih Gökçek'ten gece yarısı ODTÜ Ormanına baskın

Melih Gökçek'ten gece yarısı ODTÜ Ormanına baskın

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih gökçek 20 yıllık hayali olan ODTÜ ormanına girme hayalini Erdoğan'ın atadığı rektör ile yaptığı anlaşma sonrası nihayet bu gece yarısı gerçekleştirdi.

ODTÜ öğrencilerinin tepkisinden korkan Ankara Büyükşehir belediye Başkanı Melih gökçek, ODTÜ arazisine gece yarısı baskını yaptı. İş makineleri ODTÜ Ormanında polis korumasında gece yarısı mesaisi yapıyor. AKP'nin tüm belediyeleri kent ormanlarına  nedense hep gece yarısı iş makinesi sokuyor.

ODTÜ ÖĞRENCİSİ KORKUSU

ODTÜ arazisinden geçmesi planlanan yeni yol projesi için Rektörlük ve Ankara Büyükşehir Belediyesi arasında anlaşma sağlanması üzerine iş makineleri polis eşliğinde ODTÜ ormanına girdi.

GÖKÇEK'TEN ODTÜ'YE GECE YARISI BASKINI

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait 100 iş makinesi ve 400 kamyonun ODTÜ Aysel Sabuncu Yaşam Merkezi'nin bulunduğu bölgeden girerek yeni yol için çalışmalara başladığı öğrenildi.

ANLAŞMA SAĞLANDI ANCAK ÖĞRENCİ TEPKİSİNDEN KORKULUYOR

Ankara Valiliği'nin araya girmesiyle sağlanan anlaşmaya göre, İncek Bulvarı’ndan başlayarak Ankara Çevre Otoyolu’na bağlanacak olan bulvarın Jandarma Komutanlığı Hava Radar arazisi bölgesine kadar olan yaklaşık 4.8 kilometrelik kısmı ODTÜ arazisinde yer alıyor.

İlgili Haberler