Melih Gökçek Bu Sefer Baltayı Erdoğan'ın Sarayına Vurdu

Melih Gökçek Bu Sefer Baltayı Erdoğan'ın Sarayına Vurdu

Son zamanlarda üst üste yaptığı gaflarla sosyal medyada alay konusu olan Melih Gökçek dün gece öyle bir hata yaptı ki..

kendi geleceği ile ilgili yapılacak her seçim öncesi gündeme tuhaf konular getirerek seçmenlerin sorgulama aLgılarını etkilemeye çalışmayı adet haline getiren Melih Gökçek, bu sefer baltayı  taşa vurdu. 

HATASINI ANLAYINCA BAKIN NASIL YAN ÇİZDİ

Hatasını anladığında ne yapacağını şaşırdı. İşte Gökçek'in son siyasi gafı ve sarayın gazabından kurtulma manevrasının hikayesi.

İBRAHİM KALIN CİA RAPORTÖRÜ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, önce twitter hesabındah Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile ilgili bir haberi paylaştı.  
Melih Gökçek’in paylaştığı haberde “Recep Tayyip Erdoğan'ın baş danışmanı İbrahim Kalın, CIA raportörü çıktı” iddiası yer alıyordu.

SOSYAL MEDYA "SARAYA SALDIRDI" DEYİNCE TELAŞ BAŞLADI

Melih Gökçek ise paylaşımın sosyal medyada çok konuşulmasının ardından Twitter’dan yeni bir açıklama yaptı. Gökçek’in açıklaması şöyle; “Twit alemi. 

SUÇU YİNE FETÖYE ATTI

Fetocu alçakların İbrahim Kalın kardeşimle ilgili daha önce yaptıkları haberi tekrar gündeme getirmek istediklerini gördüm. İbrahim’e bu linki direkt mesaj atmaya çalışırken sehven yanlış tuşa basmışım mesaj genele düştü… Kimse bundan bir ekmek çıkartmaya kalkmasın… 

NE YAPACAĞINI BİLEMEDİ

İbrahim Kalın kardeşimle de konuştum. Fetocuların ilk defa Taraf gazetesinde dile getirdikleri bu yalan ve alçak haberin hiçbir kıymeti yoktur. Fetocular attığınız bu iftiraların içinde kendiniz boğulacaksınız…”

İlgili Haberler