Mehmet Özhaseki'nin o görüntüleri yeniden servis edildi

Mehmet Özhaseki'nin o görüntüleri yeniden servis edildi

AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin 2016'da söylediği "Hainlerin çoğuna bakın üniversite mezunu" sözleri sosyal medyada  yeniden gündem oldu bu görüntüler büyük oranda paylaşıldı

KAYSERİ'DE SÖYLEMİŞTİ

AKP'nin Ankara Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin Çevre ve ve ŞAnkara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin 2016'da söylediği "Hainlerin çoğuna bakın üniversite mezunu" sözleri sosyal medyada  yeniden gündem oldu 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

KAYSERİ'DE SÖYLEMİŞTİ

AKP'nin Ankara Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin Çevre ve ve Şehircilik Bakanı'yken yaptığı bir açıklama sosyal medyada yeniden gündem oldu.17 Haziran 2016'da Kayseri’de imam hatip ortaokulunun açılışında yaptığı konuşmada Özhaseki şunları söylemişti:

ADAYINIZA DESTEK İÇİN TIKLAYINIZ

11-068.jpg

ÇOĞU ÜNİVERSİTE MEZUNU

"Devlete hainlik edenlerin çoğuna bakın üniversite mezunu. Ne hikmettir bu okullardan bazen de böyle yamyamlar çıkıyor. Allah’a hamdolsun imam hatip gençliği güzel okuyor, önüne bakıyor, milletini seviyor, devletiyle de asla bir problemi yok.” 

 ehircilik Bakanı'yken yaptığı bir açıklama sosyal medyada yeniden gündem oldu.17 Haziran 2016'da Kayseri’de imam hatip ortaokulunun açılışında yaptığı konuşmada Özhaseki şunları söylemişti:"Devlete hainlik edenlerin çoğuna bakın üniversite mezunu. Ne hikmettir bu okullardan bazen de böyle yamyamlar çıkıyor. Allah’a hamdolsun imam hatip gençliği güzel okuyor, önüne bakıyor, milletini seviyor, devletiyle de asla bir problemi yok.” 

İlgili Haberler