Mansur Yavaş'a İftira Sonrası Anketlerde Son Durum

Mansur Yavaş'a İftira Sonrası Anketlerde Son Durum

Millet ittifakının Ankara Büyükşehir belediyesi Başkan Adayı Mansura Yavaş'a "Sahte senet" iddiaları ile şikayet dilekçesi veren Necmettin Kesgin davasında flaş gelişme yaşandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'tan 'sahte senet' gerekçesiyle davacı olan Necmettin Kesgin'in avukatının davadan çekildiği belirtildi.Sözcü'nün haberine göre olayın ayrıntıları şöyle.

Anketlere göre Ankara’daki seçim yarışını AKP’li rakibinin açık ara önünde sürdüren Mansur Yavaş hakkında “sahte senet” iddiasıyla şikayette bulunan Necmettin Keskin’in avukatı davadan çekildi.

MAHKEMENİN KABUL ETMESİNE TEPKİLER

Seçimlere sayılı günler kala hükümete yakın bir kanalda canlı yayın konuğu olan Kesgin’in şikayette bulunduğunu açıklaması sonrası, Yavaş hakkında hızlı bir şekilde hazırlanan iddianamenin Ankara Batı 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edilmesi tepkilere neden olmuştu.

SUÇ DOSYASI KABARIK

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Mansur Yavaş ise söz konusu şikayette bulunan Kesgin’in suç dosyasının kabarık olduğunu ve olayda mağdur olan kişinin aslında kendisi olduğunu belirtirken, “Yavuz hırsızın ev sahibine baskın gelmesine izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

AVUKATI DAVADAN ÇEKİLDİ

Seçim yarışını rahat götüren Yavaş hakkında gündeme gelen iddialar kamuoyunda tepkilere neden olurken, söz konusu davada yeni bir gelişme yaşandı.

Davacı Necmettin Keskin’in avukatı Levent Ekmen, Ankara Batı 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ne verdiği dilekçe ile Kesgin’in vekilliğinden çekildi.

Yeniçağ’ın ulaştığı dilekçede Ekmen, “Soruşturma dosyasında sunulan vekalet ile dosyanızda Necmettin Kesgin vekili olarak görünmekteyim. Necmettin Keskin vekilliğinden çekiliyorum gereğinin yapılmasını saygılarımla dilerim” ifadelerine yer verdi.

HEM SONUÇLARI GÖREBİLİR HEM DE OY KULLANABİLİRSİNİZ

33eedc.jpg

İFTİRADAN SONRA SİTEMİZİN ANKETİNDE İLGİNÇ FARK

Sitemizin düzenlediği ve sadece Ankara Haberleri altına eklediğimiz ANKARA'ya kim başkan olacak anketinde Mansur Yavaş'a yapılan iftira sonrası büyük hareketlilik yaşandı. İftira önce Mansur yavaş Lehine % 20 dolaylarında olan fark iftira haberlerinden sonra % 30'a Çıktı İşte o anketimiz. TIKLAYINIZ

İŞTE O DİLEKÇE

5555.jpg

 

İlgili Haberler