Lise cinayetinde "Kan Donduran" gelişme

Lise cinayetinde "Kan Donduran" gelişme

Rize’nin Pazar ilçesinde meydana gelen olayda, derste cinnet geçiren lise öğrencisi arkadaşını bıçakladıktan sonra kendisini bıçakladı.

Rize’nin Pazar ilçesinde meydana gelen olayda, derste cinnet geçiren lise öğrencisi arkadaşını bıçakladıktan sonra kendisini bıçakladı. Olayda bıçaklanan öğrenci hayatını kaybederken, cinnet geçiren öğrenci ise ağır yaralandı.

ÖNCE ARKADAŞINA SONRA KENDİNE SAPLADI

Edinilen bilgiye göre, Pazar ilçesindeki bir lisede sabah ikinci derste cinnet geçiren B.K., önce önündeki sırada oturan E.T.'nin boynuna bıçak sapladı, ardından da bıçağı kendi boğazına sapladı. 

Pazar Kaçkar Devlet Hastanesine kaldırılan öğrencilerden 16 yaşındaki E.T. burada hayatını kaybederken, ağır yaralı B.K. (16) Rize Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

TESTERE OYUNUNDAN ETKİLENDİ İDDİASI

Rize'nin Pazar İlçesi Fen Lisesi'nde arkadaşını öldüren, kendisini de bıçaklayarak ağır yaralanan 16 yaşındaki B.K.'nın, korku filmi serisi 'Testere' tema alınarak hazırlanmış 'Testere' oyunun bağımlısı olduğu belirtildi.

Bölümleri geçmek için karşısına çıkan her şeyi ve insanı testere ile kesmeye odaklı oyunun karakterine ait maskeleri takan B.K.'nın çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü.


OKUL TATİL EDİLDİ

[Haber görseli]

iha

İlgili Haberler