LEVENT ÜZÜMCÜ'DEN KATLİAMA KAPAK SÖZLER

LEVENT ÜZÜMCÜ'DEN KATLİAMA KAPAK SÖZLER

Ardından Diyanet işleri başkanı bir hutbe ile tüm ülke camilerinde "yeni yıl kutlaması gayrimeşrudur" içerikli hutbe okuttu

Reinaya yapılan saldırı adeta geliyorum dedi. Terör saldırısı uyarısı çok yapıldı  ama günlerce önceden başlayan ve bir çok tarikat mensubunun Türkiye'nin her yerinde "Yeniyıl Kutlamalarını" hedef gösteren toplantılarıi organizasyonları başlatıldı.

DİYANET BU SONUCU HİÇ HESAP ETMEDİ Mİ?

Ardından Diyanet işleri başkanı bir hutbe ile tüm ülke camilerinde "yeni yıl kutlaması gayrimeşrudur" içerikli hutbe okuttu. Geriye yeniyıl kutlayanlara saldırı organizasyonu kaldı. Dünyada büyük tepki uyandıran reina katlimının ardından sosyal medyada tepki yağdı. Ünlü sanatçı Levent üzümcü'nün yazdıkları ise ibretlik cinstendi. İşte o mesaj.

MÜSLÜMAN NOEL KUTLAMAZ
 2017’nin ilk saatlerinde Reina’da meydana gelen silahlı saldırı sonucu 39 kişi hayatını kaybetti. Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan isimlerden biri de Levent Üzümcü oldu. 

Özellikle yeni yıla girmeden bir süre önce tartışılmaya başlanan “Müslüman noel kutlamaz” söylemlerini paylaşımının merkezine taşıyan Üzümcü’nün satırları şöyle:

İBRETLİK CÜMLELER

“Müslüman noel kutlamaz”, “Noel kutlayanlar müslüman olamaz”, “Noel kutlayanları vuranlar müslüman olamaz”, “Gerçek İslam bu değil” Ülkede kimsede huzur kalmadı, ama yolların şahaneliği bir huzur vermiyor mu size de, haydi itiraf edin, kendinize söyleyin, güzel yolları var. “Aslında yılbaşı kutlaması öyle ulu orta yapılmasa bunların hiç biri olmayacaktı” olası resmi açıklama…

İŞTE O MESAJLARI

levent-uzumcu-ic.jpg

 

İlgili Haberler