Kılıçdaroğlu'undan Ülkücülere çağrı

Kılıçdaroğlu'undan Ülkücülere çağrı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Denizli de yaptığı konuşmada Ülkücülere seslendi

AKP'nin son seçimlerde büyük oranda oy kaybetmesi ardından Kürt açılımından vaz  geçerek Milliyetçi oylara yönelik strateji izlemesi ve Devlet Bahçeli ile Evet ittifakı yapması üzerine CHP Lider Kılıçdaroğlu Ülkücülere çağrı yaptı.

BEN DE MİLLİYETÇİYİM

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Denizli'nin Bozkurt'ta yaptığı konuşmasında; 'Milliyetçilik çok değerlidir. Ben de milliyetçiyim' diye konuştu.


16 Nisan Anayasa Değişikliği Referandumu öncesinde liderler programlarına devam ediyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, referandum öncesinde Denizli Bozkurt'ta vatandaşlara hitap etti.
Kılıçdaroğlu'nun  konuşmasından öne çıkan kısımlar şunlar;

"SANDIĞA GİDERKEN GELECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜN"

"Devletin yapısı ve işleyişiyle ilgili bütün yetkiler tek adama veriliyor. Köyün muhtarının yanında da azaları var. Bu kabul edilebilir mi? 23 Nisan 1920'de tek adam mı vardı? Meclis vardı. Bir adam isterse sabah kalkıp 'meclisi feshediyorum' diyecek. Tek kişiye böyle bir yetki verilir mi? Sandığa giderken; çocuklarınızı, geleceğinizi, vatanınızı düşünerek oy verin.

"BEN DE MİLLİYETÇİYİM"

Ülkücü kardeşime söylüyorum; milliyetçilik çok değerlidir. Ben de milliyetçiyim, ben de vatanımı seviyorum ama ben hiçbir zaman evet diyenler şöyledir diye bir suçlama getirmedim. Hayır diyenler terörist dediğiniz zaman dağda eli silahlı gezen adamı aklamış oluyorsunuz."

İlgili Haberler