KAMİL KOÇ TEKRAR MUAVİN VE İKRAM'A DÖNDÜ

KAMİL KOÇ TEKRAR MUAVİN VE İKRAM'A DÖNDÜ

Alman firması Flixbus’a satıldıktan sonra muavin ve ikram uygulamasını kaldıran Kamil Koç yolculardan gelen talepler üzerine uzun hatlarında yeniden muavin çalıştırmaya başladı

Alman firması Flixbus’a satıldıktan sonra muavin ve ikram uygulamasını kaldıran Kamil Koç, yolculardan gelen talepler üzerine uzun hatlarında yeniden muavin çalıştırmaya başladı. Resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda 'Rahat hatlar, host hizmeti ve ikram çeşitleriyle sizleri bekliyor' ifadeleri yer aldı.

Mynet'in haberine göre: 1926 yılından beri hizmet veren otobüs şirketi Kamil Koç, geçtiğimiz yıl ağustos ayında Türkiye'nin de içinde bulunduğu 30 ülkede, 2 binden fazla noktada günde 350 bin sefer sunan Alman firması FlixBus'a satılmıştı.

MUAVİN VE İKRAM UYGULAMASI KALDIRILMIŞTI
Flixbus, satış işleminin ardından otobüslerde muavin ve ikram uygulamasını kaldırırken, biletlerin de koltuk numarasız satılacağını duyurmuştu.

KARARDAN GERİ DÖNÜLDÜ
Türkiye’ye fiyat rekabetini getirmek isteyen firma, yolculardan gelen talepler üzerine geçtiğimiz hafta bu kararından vazgeçerek, uzun hatlarında muavin uygulamasına yeniden başladı.

KAYNAK: Mynet

İlgili Haberler