İstanbul'da iş adamından karısına büyük tuzak

İstanbul'da iş adamından karısına büyük tuzak

Eşinden boşanmak için delil toplamaya çalışan koca eve kayıt cihazı yerleştirdi. Bunu öğrenen eşi çılgına döndü ve 5 yıl hapis istemiyle kocasına dava açtı

Sabah'ta yer alan habere göre İstanbul Bahçelievler'de otomotiv şirketi sahibi Mehmet M.İ. ve eşi Anıl K.İ., evliliklerini 2.5 yılın ardından bitirme kararı aldı.

Geçen yıl İstanbul Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açan çiftten, anlaşmazlıklarını gösteren deliller istendi. 

Bir otomotiv şirketinin sahibi olan Mehmet M.İ. delil bulmak için ilginç bir plan hazırladı.

İş adamı, eşinin konuşma ve görüntülerini elde edebilmek için evine bir kayıt cihazı yerleştirdi.
 
EVE BÖCEK YERLEŞTİRDİ!


Görüntüleri ele geçiren Mehmet M.İ., bir süre sonra da, karısı ile annesinin konuşmalarını kaydetmek üzere evine böcek cihazı yerleştirdi.

Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Mehmet M.İ., karısı ile annesi arasında dayısını ve amcasını eleştirdikleri konuşmayı tüm aile bireylerine dinletince aile karıştı.
 
ÖĞRENİNCE DAVA AÇTI


Bir süre sonra da elindeki tüm malzemeyi mahkemeye delil olarak sundu. Anıl K.İ., kocasının bu görüntülerini görünce şoka geçirdi ve hemen Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açtı. 

Koca hakkında "Kişiler Arasındaki Aleni Olmayan Konuşmaları Kayıt Etmek, Özel Hayatın Gizliliğini İhlal Etmek" suçlarından 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Dava kapsamında taraflar birbirini suçladı.

Ceza davasının ikinci celsesinde tanıkları dinleyen mahkeme, devam etmekte olan boşanma dava dosyasındaki görüntülerin alınarak bilirkişiye gönderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

posta

İlgili Haberler