İSTANBULA 2 HASTANE

İSTANBULA 2 HASTANE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Atatürk Havalimanı'na ve Sancaktepe'deki havaalanının olduğu kısma corona virüsü tedbirleri kapsamında hastane yapılacağını açıklamıştı Sancaktepe’de başlanırken Atatürk Havalimanı'nda da bugün başlayacak

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Atatürk Havalimanı'na ve Sancaktepe'deki havaalanının olduğu kısma corona virüsü tedbirleri kapsamında hastane yapılacağını açıklamıştı. Sancaktepe’de ilk kepçe vurulurken Atatürk Havalimanı'nda da çalışmaların bugün başlaması bekleniyor.

Sözcü'nün haberine göre: Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya’daki Huber Köşkü’nden video konferans yöntemiyle düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısının ardından yaptığı açıklamada, corona virüsü sebebiyle İstanbul’a iki yeni salgın hastanesi yapılacağını söyledi.

Yapılacak hastanelerden biri olan Sancaktepe’de çalışmalar başladı. İş makineleri ve kamyonların hastane yapılacak alanda çalışmaları sürüyor.

AHL DE BUGÜN BAŞLIYOR

Açıklamaların ardından Atatürk Havalimanı’ndaki son durum sabah saatlerinde görüntülendi.

Havalimanı içerisindeki terminallerde park halinde bulunan uçaklar ve uçakların kalkış ve inişlerinin normal bir şekilde yapıldığı görüldü.

Hastane çalışmalarının gün içerisinde başlayacağı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yoğun bir çalışmayla Yeşilköy Atatürk Havalimanı alanında bin yataklı bir hastanenin plan-proje çalışmasının şu anda hızla devam ettiğini, aynı şekilde Sancaktepe’de de yine bin yataklı bir hastane yaptıklarını belirterek, “Bunları süratle, şöyle 45 gün içerisinde bitireceğiz ve buraları da tamamıyla insanımızın, halkımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: Sözcü

İlgili Haberler