İstanbul oylarında son dakika gelişmesi

İstanbul oylarında son dakika gelişmesi

Merkez medya TV kanalları EVET oylarını ısrarla önde gösterirken Resmi sonuçlarda bile HAYIR oylarında müthiş bir atak görülüyor

FLAŞ GELİŞME

16 Nisan referandum için ilk sonuçlar gelmeye başladı. İstanbul'da Evet oyları yüzde 49.96 olurken hayır oyları 50.04 oldu.

FARKLI AÇIKLANIYOR

Seçim sonuçları inanılmaz bir şekilde çok farklı açıklanıyor. Anadolu Ajansı ve CHP teşkilat sonuçları arasında tam tersi bir durum var. Türkiye büyük bir gerilim yaşanıyor. CHP'den sürekli merkez medya kanallarına inanmayın açıklamaları yapılıyor

CHP SÜREKLİ AÇIKLAMA YAPIYOR

CHP ard arda açıklamalar yaparak seçim sonuçlarının manipüle edildiğini ve oldu bittiye getirilmeye çalıştığını ileri sürüyor. Başlangıçta 20 puan arası olan Evet üstünlüğü resmi rakalnlarda 7 puana kadar düşmüş durumda. Ancal Merkez medya sonuçları hala EVET lehine yayınlamaya devam ediyor.

İSTANBUL'DA BAŞA BAŞ OLDU

16 Nisan referandum için ilk sonuçlar gelmeye başladı. İstanbul'da Evet oyları yüzde 51 olurken hayır oyları 49 oldu. İlk sonuçlardaki oranların değişmesi bekleniyor.

İSTANBULDA BAŞLANGIÇTA 20 PUAN FARK VARDI

2017 Anayasa Referandumu İstanbul sonuçları
16 Nisan referandum için ilk sonuçlar gelmeye başladı. İstanbul’da Evet oyları yüzde 51 olurken hayır oyları 49 oldu. toplam sandığın yüzde 69’u açılırken İlk sonuçlardaki oranların değişmesi bekleniyor.
İstanbul’daki oy oranlarının ilk açıklandığı dakikalarda ‘evet’ oylarının yüzde 57’de olması ancak sandıklar açıldıkça ‘evet’ oranının düştüğü ‘hayır’ oranının artığı gözlendi.

1 KASIMDA NE OLMUŞTU

İSTANBUL GENELİ… (EVET CEPHESİ % 57.7, HAYIR CEPHESİ % 42.3)

AKP % 48.7, MHP % 8.6 BBP ise % 0.4 oy aldı. Üç partinin İstanbul’da oy oranı yüzde 57.7 olmuştu.

İlgili Haberler