HÜSEYİN ÇELİK'TEN ERDOĞAN'A ŞOK SÖZLER

HÜSEYİN ÇELİK'TEN ERDOĞAN'A ŞOK SÖZLER

Erdoğan'ın AKP Kurucusu ve Cumhurbaşkanı olarak Partiye kötü örnek olduğunu ima eden Çelik, " Üst düğmeyi yanlış iliklerseniz, tüm düğmeler eğri durur" şeklinde ağır bir örnek verdiği de dikkat çekti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dün bir televizyon kanalında canlı olarak yaptığı söyleşide çizdiği "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile benim ve hükümet arasında hiç bir gerilim ve anlaşmazlık yok" açıklamasının doğru olmadığı, neredeyse aynı satlerde yayınlanan başka bir tv programında yalanlandı.

KUNDAKÇILIKLA SUÇLADI

CNN Türk'te AKP Genel Başkan Başdanışmanı sıfatı ile konuşan, Eski bakan ve Hükümet sözcüsü Hüseyin Çelik tarafından verilen çarpıcı örnekler ile anlaşmazlığın boyutları net bir şekilde ortaya kondu.

YANLIŞ İLİKLENEN DÜĞME ÖRNEĞİ

Hüseyin çelik yaptığı açıklamada Ahmet Davutoğlu'nun söyleyemediği bir çok şeyi söyledi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağır bir şekilde eleştirdi. Erdoğan'ı bir zamanlar kendi söylediği konularla eleştiren Çelik, konuyu faiz tartışmalarına getirip, Erdoğan'ı kundakçılıkla suçladı. Hüseyin Çelik'in CNN Türk'de katıldığı programda Erdoğan'a yönelik eleştiri konuları bununla da bitmedi. Erdoğan'ın AKP Kurucusu ve Cumhurbaşkanı olarak Partiye kötü örnek olduğunu ima eden Çelik, " Üst düğmeyi yanlış iliklerseniz, tüm düğmeler eğri durur" şeklinde ağır bir örnek verdiğide dikkat çekti.

İŞTE O SÖZLERİ

Kaynak:Haber Kaynağı