HALUK LEVENT BAKIN NE KARŞILIĞI KONSER VERDİ

HALUK LEVENT BAKIN NE KARŞILIĞI KONSER VERDİ

Binlerce kitap toplandı. Bu kitaplar, ilgililer tarafından yakın zamanda ihtiyaç olan bölgelere gönderilecek" dedi.

CHP İzmit İlçe Başkanlığı'nın organizasyonuyla 'Gençler okusun diye bir bilet bir kitap' adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Haluk Levent konseirini, hayranları bilet yerine beraberlerinde getirdikleri kitap ile izledi. Konser salonu girişinde toplanan kitapların Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki okullara ve okul dışında ihtiyacı olan çocuklara gönderileceği belirtildi.

BİLET YERİNE KİTAP

Etkinlik öncesinde ilçe binasında toplanan CHP’liler ve vatandaşlar, İstanbul Beşiktaş Belediyesi Bando ekibi eşliğinde Sabancı Kültür Merkezi’ne yürüdü. Etkinliğe CHP Milletvekilleri Haydar Akar, Mustafa Balbay, Beşiktaş Belediyesi Başkan Yardımcısı Affan Keçeciler, CHP İlçe başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, partililer katıldı. Gençlik kolları üyelerinin başında bulunduğu stantlara kitapları bırakan partililer Haluk Levent konserini dinlemek için salona girdiler.

'BİLET ALACAKLARINA KİTAP ALSINLAR'

Konsere gelenlerin bilet alacaklarına kitap almalarının çok anlamlı olduğunu söyleyen Haluk Levent, "Katkıda bulunduğum sosyal sorumluluk projesi benim için çok duygusal bir durum. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki okullara ve okul dışında ihtiyacı olan çocuklara gönderilecek kitaplar var. 'Bilet alacaklarına kitap alsınlar' dedik. Çok keyifli oldu. İçeride çok güzel bir kalabalık var. Binlerce kitap toplandı. Bu kitaplar, ilgililer tarafından yakın zamanda ihtiyaç olan bölgelere gönderilecek" dedi.


Ardından tıklım tıklım dolu olan salonda birbirinden güzel şarkılar söyleyen Haluk Levent'e hayranları da zaman zaman eşlik ederek yanlız bırakmadı. Ünlü sanatçı da hayranlarının arasına girerek onlarla birlikte fotoğraf çektirip şarkılar söyledi.


Kaynak:Haber Kaynağı