Güvenlik Şube Müdürü'nden tehdit!

Güvenlik Şube Müdürü'nden tehdit!

Gezi Parkı direnişinde müdahaleleri nedeniyle büyük tepki çeken polislerin müdürü de polisleri gibi sert çıktı. İstanbul Güvenlik Şube Müdürü Yunus Dolar, göstericilere sert davranan polisi uyaran öğretim görevlisinin kimliğine el koydu. Kendilerine bilin

İstanbul Güvenlik Şube Müdürü Yunus Dolar, Taksim'de yaşanan olaylar sırasında, bir öğretim görevlisinin kimliğine el koyarken, gazetecileri de işten attırmakla tehdit etti.

Pazartesi günü Taksim Gezi Parkı eyleminde, İstiklal Caddesi üzerinde göstericilere karşı sert davranan polis uyaran Kemerburgaz Üniversitesi'nde öğretim görevlisinin kimliğini aldı. Birdenbire neye uğradığını şaşıran öğretim görevlisine de polise hakaret ettiği gerekçesi ile kimliğine el koyduğunu söyleyen İstanbul Güvenlik Şube Müdürü Yunus Dolar öğretim görevlisine kimliğini karakoldan almasını söyledi. Neye uğradığını şaşıran öğretim görevlisi de kendisinin evinden işine gittiğini ve polise hakaret iddiasını reddetmesine karşın, şube müdürü Dolar, kimliği geri vermedi.

GAZETECİLERİ İŞTEN ATTIRMAKLA TEHDİT ETTİ

Eylemcilere müdahale eden polislerin, gazetecilerin üzerine de plastik mermi ve gaz sıkması üzerine gazeteciler, durumu Dolar'a iletti. Dolar ise "Gaz mermisnden korunmayı bilmiyorsanız burada işiniz ne?" diyerek gazetecilerle adeta alay etti. Gazeteciler şikayetlerini sürdürünce de Kanal D muhabirini işten attırmakla tehdit etti. Bununla da yetinmeyip muhabiri gözaltına almaya çalıştı.