Günün önemli gelişmelerinden özetler

Günün önemli gelişmelerinden özetler

30 Kasım 2018 günü meydana gelen önemli haberlerden derlenen günün özetlerinin başlıkları şöyle; İhracat rakamları açıklandı, Yalova merkezli 4.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi, İstanbul Şişli'de 17 katlı bir iş merkezinde yangın, İstanbul Kartal'da

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Yalova'da deprem: İstanbul'da da hissedildi

Yalova merkezli 4.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da da hissedildi.

DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI

Geçici dış ticaret verilerine göre ekimde ihracat yüzde 13 arttı, ithalat yüzde 23,8 azaldı.

İSTANBUL'DA YANGIN

İstanbul Şişli'de 17 katlı bir iş merkezinin yedinci katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yoğun dumanlardan dolayı içeride mahsur kalanlar, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

VELİ YAKINLARI OKULU BASTILAR

İstanbul Avcılar'da bir okulda bulunan veli ile öğretmen arasında çıkan tartışma veli yakınlarının gelmesi ile büyüdü. Okulu basan veliler ve öğretmenler arasındaki arbede okulun kamerasına yansıdı.

İSTANBUL'DA HIRSIZLAR ÖLÜMÜNE BÖYLE KAÇTI

İstanbul Kartal'da bir iş yerine minibüsle güpegündüz soyguna gelen hırsızlar, bu kez faka bastı. Güvenlik görevlisinin kendilerini fark etmesi üzerine araçla kaçmaya çalışan hırsızlar, önce demir kapıya ardından da otomobile çarparak içeriden güçlükle çıktı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINDAN İDO AÇIKLAMASI

İDO'nun iç hat seferlerini iptal etmekten vazgeçmesi ile ilgili konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal,"Büyükşehir Belediyesi olarak kalıcı olarak kamu hizmetini devam ettireceğiz. Şirket ne zamana kadar devam ederse eder. Aksattığı anda devreye gireriz" dedi.

GÜNÜN ÖNEMLİ HABERLERİNDEN ÖZETLERİ