Game of Thrones 7. sezon 6. bölüm sızdırıldı

Game of Thrones 7. sezon 6. bölüm sızdırıldı

7. sezon 6. bölüm ile ilgili bir görsel büyük yankı uyandırdı.

Game of Thrones'un 7. sezon 6. bölümü internete düştü. Dünyaca ünlü paylaşım sitesi Reddit'ten dünyaya yayılan bu iddia bir anda dizinin milyonlarca hayranını heyecanlandırdı.

Reddit üzerinde açılan başlıklarla ortaya çıkan sızıntı saatler içerisinde en çok okunan başlıklardan biri haline geldi. Orijinal olarak 4chan kullanıcısı olan "biz" adlı kullanıcının bütün bölüme sahip olduğu haberi, internete bomba gibi düştü.

İkinci sızdırma olayı

Game of Thrones bu yayın döneminde her zamankinden üç ay geç başladı ve görünüşe göre HBO'nun başına büyük bir dert açmış oldu. Zira yaşanan hack ve fidye olayları ile birlikte hatırlarsanız Game of Thrones’un 7. sezon 4. bölümü de internete sızdırılmış ve milyonlarca kişi düşük kaliteye rağmen yeni bölümü izlemişti. Gece geç saatlerde düştüğü iddia edilen 7. sezon 6. bölüm ile ilgili bir görsel büyük yankı uyandırdı.

İşte sızıntının sebebi

Game of Thrones’un yeni bölümünün sızma nedeni de belli oldu. Edinilen bilgiye göre HBO İspanya büyük bir hataya imza attı ve 6. bölümün tamamı televizyondan yayınlandı. Dizinin hayranları da yeni bölümü internete yaymakta gecikmedi.

İlgili Haberler