Flaş!.. Flaş!.. Ünlü oyuncular gözaltında!

Flaş!.. Flaş!.. Ünlü oyuncular gözaltında!

sabah saatlerinde çok sayıda ünlü ismi gözaltına aldı.

İstanbul, Ankara, Bodrum ve Çeşme'de düzenlenen narkotik operasyonunda aralarında Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, Şahin Irmak, Gökçe Özyol, Nehir Erdoğan, Mehmet Erdem ve İlker Aksum gibi ünlü isimlerin de bulunduğu 55 kişiyi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, gözaltına alınan isimlerin uzun süredir takip edilen bir uyuşturucu şebekesiyle görüşmeleri tespit edildi. Bunun üzerine bu sabah eş zamanlı operasyonlar yapıldı. Operasyondalarda Kenan İmirzalıoğlu, Nehir Erdoğan, Sarp Apak, İlker Aksum, Şahin Irmak, Gökçe Özyol, Engin Altan Düzyatan gibi ünlülerin de aralarında bulunduğu 55 kişi gözaltına alındı.


“GÖZALTINDA DEĞİLİZ YA"

Emniyete getirilen Sarp Apak basın mensuplarının “niçin gözaltına alındınız" sorusu üzerine “Bilmiyorum, ben de bilgi alacağım, hiçbir bilgim yok" yanıtını verdi. Oyuncu İlker Aksum ise, “Gözaltında değiliz; öyle bir ifade, şeye, arkadaşlara geldik. Allah Allah ne gözaltısı" yanıtını verdi.

Uyuşturucu operasyonu Çeşme'ye uzandı
İstanbul’da birçok ünlü sanatçınının gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonunda adı geçen bazı sanatçıların Çeşme’de tatilde olduğunun ortaya çıkması üzerine operasyonun ucu buraya kadar uzandı. 

Sabah erken saatlerde kaldıkları otellerde dizi oyuncuları Engin Günaydın, Engin Altan Düzyatan, Orçun Koray Candemir ve Murat Eken de gözaltına alındı. İstanbul polisi gözaltına aldığı bu sanatçıları uçakla İstanbul’a götürmek üzere harekete geçti.