Fesli Meczup Tedavi Gördüğü Hastane De Vefat etti

Fesli Meczup Tedavi Gördüğü Hastane De Vefat etti

Atatürk düşmanlığı ile sık sık gündeme gelen ve kamuoyunda ‘fesli meczup' olarak bilinen Kadir Mısıroğlu akşam saatlerinde hayatını kaybetti 86 yaşında olan Mısıroğlu bir süredir Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde tedavi görüyordu

Atatürk düşmanlığı ile sık sık gündeme gelen ve kamuoyunda ‘fesli meczup' olarak bilinen Kadir Mısıroğlu, akşam saatlerinde hayatını kaybetti. 86 yaşında olan Mısıroğlu, bir süredir Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde tedavi görüyordu.

ERDOĞAN’DAN TAZİYE MESAJI 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter adresinden Mısıroğlu’nun ölümüne ilişkin “Ülkemizin önemli tarihçi yazarlarından biri olan Kadir Mısıroğlu’nun vefatını teessürle öğrendim. Sayın Mısıroğlu’na Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” mesajını paylaştı.

TBMM BAŞKANI ŞENTOP: TEESSÜRLE ÖĞRENDİM

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, vefat eden tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu için başsağlığı mesajı paylaştı.

Şentop, Twitter hesabından paylaştığı mesajında, “Bazı fikirleri büyük tartışmalara yol açmakla birlikte Türkiye’nin yetiştirdiği önemli tarihçi ve yazarlardan olan Kadir Mısıroğlu’nun vefatını teessürle öğrendim. Otuz yılı aşkın süredir tanıdığım Kadir Mısıroğlu’na rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

BAKAN ALBAYRAK: TÜM SEVENLERİNİN BAŞI SAĞ OLSUN

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu’nun vefatı dolayısıyla sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayımladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, “Ülkemizin yetiştirdiği önemli tarihçilerden, güzel insan, baba dostu Kadir Mısıroğlu Hakk’ın rahmetine kavuştu. Rabbim mekanını cennet, yakınlarına sabrı cemil ihsan eylesin. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun.” paylaşımında bulundu.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu’na Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Değerli tarihçi ve yazar Kadir Mısıroğlu’na Allah’tan rahmet, ailesine ve bütün sevenlerine başsağlığı diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ise “Dâr-ı bekâya irtihal eyleyen Kadir Mısıroğlu’na Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.” ifadesini kullandı.

 

 

İlgili Haberler