FENERBAHÇE'YE YENİDEN 3 TEMMUZ KUMPASI

FENERBAHÇE'YE YENİDEN 3 TEMMUZ KUMPASI

Bir Youtube hesabı tarafından 2017'nin ilk saatlerinde yayınlanan 2011 yılında 'Şike kumpası' davasında delil olarak sunulan ses kayıtları sızdırıldı.

Fenerbahçe'ye kurulan ve 3 Temmuz kumpası olarak anılan davaya ilişkin delil kayıtları sızdırıldı. 

AMAÇ NE  ?

Sızdırmanın hangi amaçla yapıldığı netleşmedi. Ancak sosyal medyada büyük tepkilere neden olan bu sızdırmanın Fenerbahçe'yi yeniden hedefe koymak ve ele geçirmek amacı taşıdığı ileri sürülüyor. 

TARAFTAR NE YAPACAK  ?

3 Temmuz sonrası medyada hedef haline geitilen fenerbahçe, taraftarının Aziz Yıldırım'a verdiği büyük destek sayesinde boşa çıkarılmıştı. Olayın yeniden gündeme getirilmesinde tek amacın yine Fenerbahçe'yi hedef haline getirme amacı taşıdığı ileri sürülyor.

Bir Youtube hesabı tarafından 2017'nin ilk saatlerinde yayınlanan 2011 yılında 'Şike kumpası' davasında delil olarak sunulan  ses kayıtları sızdırıldı.

KAYITLAR KALDIRILDI

Reina'da yaşanan katliamın ardından gündemde görülmeyen bu olay sonrasında Fenerbahçe harekete geçti. Ses kayıtlarının yayınlandığı Youtube'daki videolar kaldırıldı.

Toplamda 14 video yüklenirken adli emanette yer alan videoları kimin sızdırdığı ve ne niyetle yüklediği ise bilinmiyor. Videoların yüklenmesi ise Fenerbahçe'ye yeni bir operasyon hazırlığı mı olduğu sorularını akıllara getirdi.

İlgili Haberler