FEHMİ KORU'DAN ÇOK KONUŞULACAK FETHULLAH GÜLEN" İDDİASI

FEHMİ KORU'DAN ÇOK KONUŞULACAK FETHULLAH GÜLEN" İDDİASI

"Eğer bir parça ‘devlet aklı’ varsa Amerikalıların, –ki ben var olduğuna inananlardanım– bu bahsi fazla uzatmayacaklarını düşünüyorum.

Fethullah Gülen'e yakınlığı ile bilinen ve bu yüzden iktitdara yakın medyadan kovulan Gazeteci Fehmi Koru, kişisel sitesinde Gülen'in iadesi sürecine ilişkin değerlendirmede bulundu. Koru, Gülen için ABD yönetiminin çok fazla direnemeyeceğini ima etti,

YÖNETİM SAVUNMAZSA VİZESİ İPTAL EDİLEBİLİR

Gülen'in vizesinin hâlâ dava konusu olduğunu belirten Koru, "ABD’de ve yönetim savunmaktan vazgeçerse mahkeme rahatlıkla ‘vizeyi iptal’kararı verebilir" dedi.

EN ÇOK KONUŞULAN KONU

"Şu anda televizyon ekranları ve gazete sayfalarından kahvehanelere, oradan da evlere kadar uzanan en ciddi bahis konusu 'Amerika iade edecek mi, etmeyecek mi?' sorusuna aranan cevaptır" diyen Koru, "Eğer bir parça ‘devlet aklı’ varsa Amerikalıların, –ki ben var olduğuna inananlardanım– bu bahsi fazla uzatmayacaklarını düşünüyorum. Uzatmamalı da" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN,IN GÖZÜNE Mİ GİRMEYE ÇALIŞIYOR

Fehmi koru AKP ve fethullah Gülen arasında çatışma emareleri başladığında ara bulucu olarak Fethullah Gülen'i ABD'ye giderek ziyaret ettiği ortaya çıkmıştı. Daha sonra iktidara yakın medyadan ilşiği kesilen Koru, Gülen sempatizanı olmakla suçlanmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı