Fatih Portakal'dan Erdoğan'ı çok kızdıracak bir haber daha

Fatih Portakal'dan Erdoğan'ı çok kızdıracak bir haber daha

FOX Tv spikeri Fatih Portakal sert muhaleti yüzünden RTÜK'ten yayın durdurma cezası aldıktan sonra yaptığı son programda Erdoğan'ı çok kızdıracak bu programa imza attı.

Yerel seçimler yaklaştıkça sertleşen siyasetin iktidar kanadı Erdoğan'ın sanatçıları savcılara işaret ederek soruşturma başlatılması ardından RTÜK sert muhalefeti ileünlü Fox Tv haber spikeriFatih Portakal'ı cezalandırmıştı. Fatih Portakal aldığı ceza sonrası yine sert bir açıklama yapmıştı. Ardından ise Erdoğan'ı yine kızdıracak bir programa daha imza attı. Konu Binali Yıldırım'ın istifası.

BU HABERE ÇOK KIZACAK

NE OLMUŞTU

RTÜK, Fatih Portakal'ın "Hadi bakalım barışçıl bir eylem için protesto edelim, zamları protesto edelim Doğal gaz zammını. Hadi bakalım. Yapalım. Yapabilecek miyiz?" sözlerini sarfettiği program için FOX TV'ye 3 kez program durdurma ve idari para cezası vermişti.

Cezanın ardından Fatih Portakal, ilk kez bugün konuştu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Portakal, yasak koyuldukça kendilerinin daha fazla izlenildiğini söyledi.

"BİLMİYORLAR MI..."

Portakal, paylaşımında "Sözlere başka anlamlar yükledikçe, @FOXhaber’e yasak koydukça daha fazla insanın evinde izleniyor, bense her akşam bir fazla yurttaşa dokunuyorum. Günlük reyting ölçümleri bunu gösteriyor. Ama... Bilmiyorlar mı, hedefe koydukça, ceza verdikçe izlenirliğimizin arttığını!" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler