Erdoğan'dan flaş Kadir Mısırlıoğlu açıklaması

Erdoğan'dan flaş Kadir Mısırlıoğlu açıklaması

Gündemde günlerdir tartışılan Diyanet İşleri başkanı Ali Erbaş'ın 9 Kasım günü yaptığı ziyareti ile ilgili olarak, AKP sözcüsü Ömer çelik Erdoğan'ın konuya ilişkin görüşlerini açıkladı.

Başta sosyal medya olmak üzere muhalif parti liderlerinin tamamının tepki gösterdiği Diyanet İşleri Başkanının Atatürk hakkında küfürlü konuşmalar yapan Kadir Mısırlıoğlu'nu 9 Kasım günü ziyareti konusunda AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'da görüşlerini açıkladı. 

DEVLET BAHÇELİ BİLE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Olaya en büyük destekçisi konumunda bulunana MHP Lideri Devlet bahçeli'nin bile tepki göstermesi, daha önce kendisinin de ziyaret ettiği Kadir Mısırlıoğlu konusunda diyanet işleri başkanına destek vermesine engel olamadı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan AKP Sözcüsü Ömer Çeliğin konuya ilşkin soruya verdiği yanıt şöyle oldu.

E004-001.jpgRBAŞ'IN ZİYARETİ TARTIŞMASI

Bu tartışmalar olduğu andan itibaren ayrıntılı bir şekilde izledik. Bu tartışmalar neticesinde Cumhurbaşkanımız görüşünün paylaşılmasını istemiştir. FETÖ, PKK gibi terör örgütlerine karşı son derece gayretli bir ilim adamıdır. FETÖ ve PKK gibi terör örgütlerinin de hedefindedir. Ortaya koyduğu çalışmalar takdir edilmektedir. Bu ziyaret insani bir ziyarettir. Siyasi sonuçlar çıkarmaya başlarsak sonu gelmez. Hasta ziyaretinin ideolojisi olmaz. Diyanet İşleri Başkanımız hükümet ve Cumhurbaşkanımız tarafından takdir edilen bir ilim adamıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili her konunun tartışmaya dönmesini doğru bulmuyoruz. Her zaman hak ettiği saygıyı görecektir.

03-004.jpg

İlgili Haberler