Erdoğan: Bizim İcraatlarımızın Yetiştiği Yere, Vizontele Muhalefetin Hayalleri Bile Yetişemez

Erdoğan: Bizim İcraatlarımızın Yetiştiği Yere, Vizontele Muhalefetin Hayalleri Bile Yetişemez

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘AK Parti Mobil Uygulama Tanıtım Toplantısı’nda, “Her geçen gün, AK Parti ve Cumhur İttifakı ile Altılı Masa denilen derme çatma yapı arasındaki derin vizyon farkı ortaya çıkıyor… Bunların teknoloji bilgisi, meşhur bir filmimizdeki ‘Zeki Müren de bizi görecek mi’ sahnesiyle anlatılan o seviyeyi henüz geçememiş. Siyaset gibi teknolojiyi de çeyrek asır geriden takip eden bu arkaik ekibe, gençlerimize daha fazla mahcup olmadan kendilerine şöyle kapsamlı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘AK Parti Mobil Uygulama Tanıtım Toplantısı’nda, “Her geçen gün, AK Parti ve Cumhur İttifakı ile Altılı Masa denilen derme çatma yapı arasındaki derin vizyon farkı ortaya çıkıyor… Bunların teknoloji bilgisi, meşhur bir filmimizdeki ‘Zeki Müren de bizi görecek mi’ sahnesiyle anlatılan o seviyeyi henüz geçememiş. Siyaset gibi teknolojiyi de çeyrek asır geriden takip eden bu arkaik ekibe, gençlerimize daha fazla mahcup olmadan kendilerine şöyle kapsamlı format atmalarını tavsiye ediyorum… Her zaman söylediğimiz gibi; AK Parti olarak bizim icraatlarımızın yetiştiği yere, vizontele muhalefetin hayalleri bile yetişemez” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan, bugün AKP Genel Merkezi’nde düzenlenen ‘AK Parti Mobil Uygulama Tanıtım Toplantısı’na’ katıldı. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“DİĞER PARTİLER VATANDAŞI SADECE SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLARKEN BİZ GÜNÜN 24 SAATİ, YILIN 365 GÜNÜ İNSANIMIZIN KAPISINI ÇALDIK”

“Bu uygulama sayesinde teşkilat mensuplarımız kendi aralarındaki iletişimi geliştirerek koordinasyonu güçlendireceğiz. Genel merkez ile taşra birimlerimizin karşılıklı veri akışını hızlı ve güvenli bir şekilde sağlayacak bu uygulama, özellikle sahadaki çalışmalarımızı rahatlatacaktır.

'AK Parti'm" mobil uygulama ve dijital platformunun, bilhassa kritik bir seçim arifesinde partimizin saha hâkimiyetini korumasında ciddi katkı sağlayacağına inanıyoruz. AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı’mızı, geliştirdiği ve uygulamaya geçirdiği bu proje için bir kez daha tebrik ediyorum.

AK Parti olarak, kuruluşumuzdan bu yana geçen sürede milletimizle hep yakın iletişim hâlinde olduk. Diğer partiler vatandaşı sadece seçimden seçime hatırlarken biz, günün 24 saati, yılın 365 günü insanımızın kapısınıçaldık, hal ve hatırını sorduk. Milletimizin tamamıyla tesis ettiğimiz gönül bağının yara almasına hiçbir zaman müsaade etmedik.

“BİRİLERİ KAVGADAN BAŞLARINI KALDIRAMAZKEN BİZ KARA, KIŞA, SOĞUĞA, YAĞMURA ALDIRMADAN 85 MİLYONUN HER BİR FERDİNE ULAŞIYORUZ”

Altılı Masa’nın bileşenleri ve birleşmek isteyip birleşemeyenleri ziyaret namına kendi genel merkezleri arasında mekik dokurken biz, her hafta bir ilimizde vatandaşlarımızla kucaklaşıyor, hasbihal ediyoruz. Onlar vizyon ve proje olarak vatandaşın karşısına sadece boş lafla, sosyal medya şovlarıyla çıkarken biz, yeni müjdelerle hizmet yolculuğumuzu kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz. Pazartesi günü, 254,2 milyar dolarla Cumhuriyet tarihinin en yüksek ihracat rakamını açıkladık. Salı günü, sözleşmeliden kadroya geçen yaklaşık 500 bin kardeşimizin sevincine ortak olduk. Dünkü grup toplantımızda, memur ve emekli maaşlarına yaptığımız yeni zam oranlarını tüm memurumuzla, emeklimizle, halkımızla paylaştık. Aynı gün, orta gelir grubuna yönelik Yeni Evim kampanyasının detayları açıklandı. Yarın, Ziraat Bankamızın düzenleyeceği programda çiftçilerimizle ve gıda sanayicilerimizle bir araya geleceğiz. Cumartesi günü, Antalya’ya gidecek, Antalyalı kardeşlerimizin misafiri olacağız. Bir taraftan sel afetiyle karşı karşıya kalan Kumluca’yı ziyaret edeceğiz, ardından Manavgat’ı ziyaret edeceğiz ve orada da hanım kardeşlerimizle ayrıca bir toplantıyı gerçekleştireceğiz. Ertesi gün, üniversiteli AK gençlik ile buluşacağız. Yani birileri kavgadan, gürültüden başlarını kaldıramazken biz kara, kışa, soğuğa, yağmura aldırmadan 85 milyonun her bir ferdine ulaşıyoruz.

AK PARTİ OLARAK BİZİM İCRAATLARIMIZIN YETİŞTİĞİ YERE, VİZONTELE MUHALEFETİN HAYALLERİ BİLE YETİŞEMEZ”

Her geçen gün, AK Parti ve Cumhur İttifakı ile Altılı Masa denilen derme çatma yapı arasındaki derin vizyon farkı ortaya çıkıyor. İnsanımız, daha kendi iç meselelerini bile çözmekten aciz bu ekipten hiçbir fayda gelmeyeceğini çok iyi görüyor. Bilhassa gençlerimiz, sadece hizmet ve icraat olarak değil, teknolojiyi takip etme, faydalanma, yeni teknolojiyi kullanma noktasında da bunların umutsuz vaka olduklarını anlamıştır. Vizyon toplantılarına gelmeye tenezzül dahi etmeyen yabancı ekonomi komiseri ile görüntülü konuşmayı ileri teknoloji sananlar, aslında teknoloji özürlü olduklarını ortaya koymuşlardır. Hele hele 25-30 yıl öncesinin teknolojisini ‘İnsanımız teknoloji görsün’ diye millete yutturmaya çalışmak, kibrin ve cehaletin dik alasıdır. Dünyaya ve kendi insanına böyle çarpık bakan bir zihniyetin milli teknoloji hamlemizi, yani TOGG’u, Kızıl Elma’yı, ATAK’ı, Gökbey’i, milli muharip uçağımızı, MİLGEM projemizi idrak etmesi elbette mümkün değildir. Bunların teknoloji bilgisi, meşhur bir filmimizdeki ‘Zeki Müren de bizi görecek mi’ sahnesiyle anlatılan o seviyeyi henüz geçememiş. Siyaset gibi teknolojiyi de çeyrek asır geriden takip eden bu arkaik ekibe, gençlerimize daha fazla mahcup olmadan kendilerine şöyle kapsamlı format atmalarını tavsiye ediyorum. Yakında uzay programımızla, yerli yazılımlarımızın küresel başarılarıyla, yüksek teknolojili nice ürünlerimizle bunların zihin dünyalarını altüst etmeyi sürdüreceğiz. Şayet başlarını kendi aralarındaki kavgadan, dövüşten, çekişmeden kaldırıp bakabilirlerse bu başarılarımız belki onlara da ilham kaynağı olabilir. Herkesin alacağı, nasibi kadardır. Biz, kimsenin ne dediğine, ne yaptığına bakmadan sözümüzü milletimize söylemeye, hizmetimizi milletimize anlatmaya, sunmaya devam edeceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi; AK Parti olarak bizim icraatlarımızın yetiştiği yere, vizontele muhalefetin hayalleri bile yetişemez.”

Kaynak: ANKA Haber Ajansı