Düşen helikopter ile ilgili korkunç iddia

Düşen helikopter ile ilgili korkunç iddia

TSK'nın Yüksek gerilim hattına takılarak düştü açıklaması yaptığı 13 askerin şehit olduğu helikopter kazası ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

 

Şırnakta'n akşam saatlerinde gelen ve 13 askerimizin şehit olduğu Helikopter düşüşü ile ilgili ÜGD Facebook hesabından şok bir bilgi paylaşıldı. Konya'nın yerel bir haber sitesinin, ÜGD'ye dayandırdığı habere göre Helikopter PKK tarafından düşürüldü iddiasını haber yaptı.. ÜGD'nin Facebook hesabından ekran görüntülerini aldığımız haberin ayrıntıları şöyle.

ABD FÜZESİ İLE DÜŞÜRÜLDÜ

Ülkücü Gazeteciler Derneğinin Facebook hesabı, Şırnak'ta düşen ve 13 üst düzey askeri personeli taşıyan helikopterin düşürülmesi ile alakalı olarak helikopterin ABD tarafından PKK'nın Suriye uzantısı olan PYD'ye verilen lazer güdümlü füze ile vurulduğunu iddia etti. Haberin her şehit haberi geldiğinde, morali bozmak için PKK tarafından bilinçli yayılan spekilasyon olabileceği ihtimalide değerlendiriliyor.

TSK AÇIKLAMASI ; İLK ALINAN BİLGİLERE GÖRE YÜKSEK GERİLİM HATTINA TAKILDI

31 Mayıs 2017 Çarşamba günü, Şırnak/Şenoba Tugay Komutanlığından kalkış yapan ve içinde 13 personelin bulunduğu AS 532 COUGAR tipi bir helikopterin, kalkışından kısa bir süre sonra ilk alınan bilgilere göre, yüksek gerilim hatlarına takılması sonucunda saat 20.55 sularında kaza kırıma uğradığı bildirildi. ÜGD'nin iddiasına göre ise "Bu akşam 12 kahraman silah arkadaşıyla birlikte ABD'nin PKK'ya verdiği füzenin kurbanı oldu..." denildi.

İŞTE O MESAJ

ulkucu-gazeteciler-dernegi-helikopter-iddiasi.jpg

33-010.jpg

KONYA HABER ==>http://www.ajanskonya.net/guncel/ugd-sirnakta-dusen-helikopter-pkk-tarafindan-dusuruldu-h16665.html

Ajans Konya

İlgili Haberler