DIŞİŞLERİ BAKAN YARDIMCISININ İNGİLİZCE SKANDALI

DIŞİŞLERİ BAKAN YARDIMCISININ İNGİLİZCE SKANDALI

2 gün önce CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dışişleri bakanlığı mensuplarının çok iyi İngilizce bilmesi gerektiğini söyleyerek bakanlıkta diplomasi geleneğine uymayan çok sayıda personel atamaları yapıldığından bahsetmişti. Kılıçdaroğlu'nun bu görüntüler

Haberartıtürk Özel Haber

BİYOGRAFİSİNDE İLERİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLDİĞİ YAZIYOR İDDİASI

Dışişleri Bakan Yardımcılığı ve Avrupa Birliği Başkanlığı görevlerini sürdüren Faruk Kaymakcı'nın İngilizce konuştuğu video sosyal medyada gündem oldu. 2 gün önce CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dışişleri bakanlığı mensuplarının çok iyi İngilizce bilmesi gerektiğini söyleyerek bakanlıkta diplomasi geleneğine uymayan çok sayıda personel atamaları yapıldığından bahsetmişti. Kılıçdaroğlu'nun bu görüntüleri izledikten sonra eleştirisini yaptığı ileri sürülüyor.

SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

Kullanıcılar, bir kelimeyi söylemekte güçlük çeken Kaymakcı'yı eleştirdi. Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği (AB) Başkanlığı görevlerini ifa eden Faruk Kaymakcı'nın Birleşmiş Milletler'de (BM) yaptığı bir konuşma sosyal medyada gündem oldu. 

ETRAFINDAKİ İNSANLAR VE KENDİSİ BİE GÜLDÜ

Burada bir metin okuyan Kaymakcı'nın bazı kelimeleri söylerken güçlük çekmesi sonrası söz konusu video sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından paylaşıldı ve eleştirildi. 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

ELEŞTİRİ KONUSU OLDU 

Kimi kullanıcılar, Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil eden bir büyükelçinin uluslararası camiada daha iyi seviyede İngilizce konuşması gerektiğini söyledi.

İlgili Haberler