DİKKAT; İSTANBUL'DA  TÜM GÜN ELEKTRİK KESİLECEK

DİKKAT; İSTANBUL'DA TÜM GÜN ELEKTRİK KESİLECEK

İstanbulluları canından bezdiren elektrik kesintileri yine başladı. Yapılan açıklamaya göre İstanbul'un çok sayıda ilçesi yine tüm gün elektriksiz kalacak.

 Yapılan açıklamada her zaman olduğu gibi elektriğin kesileceği bölgelerin listesi verilmedi. vatandaşlar siteye girip baksın denildi. İşte diğer ayrıntılar

TÜM GÜN ELEKTRİK OLMAYACAK

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, Bağcılar, Esenyurt, Esenler, Beylikdüzü, Güngören ve Bakırköy ilçelerinin bazı mahallelerinde değişik zaman dilimlerinde elektrik kesintisine gidilecek.

Bu ilçelerin bazı mahallelerine 23 Şubat Perşembe günü 08.00 ila 19.00 arası farklı saatlerde elektrik verilemeyecek.

ÇOCUKLAR YAŞLILAR ÜŞÜYECEK

Kış gününde tüm doğalgazlı evler elektrik sistemi ile çalışıyor. Bu sebeple herkes bu kadar uzun süre elektriklerin kesilecek olmasından şikayetçi.

Herkes kesintiler sebebiyle nasıl ısınacağını kara kara düşünüyor. Elektrikli olan hiçbir şey çalışmadığı için, sadece tüplü soba veya kömür sobası ile ısınmak mümkün olacak. Ama çoğu kişinin evinde soba yok. Bu sebeple kesintinin bu kadar uzun olması halk arasında tepki ile karşılandı.

LİSTE YAYINLANMADI

Aboneler, elektrik verilemeyecek ilçelerdeki mahalle ve sokaklara ilişkin detaylar ile kesintinin saat bilgilerine BEDAŞ'ın internet sitesinde yer alan "Planlı Kesintiler" bölümünden ulaşabilecek.

İlgili Haberler