Devlet Bahçeli'yi çıldırtan bayramlaşma

Devlet Bahçeli'yi çıldırtan bayramlaşma

Erken seçim kararını ilk ortaya atan Devlet Bahçeli başından beri hiç memnun olmadığı anket sonuçları için bayramlaşma töreninde ateş püskürdü.

24 Haziran'a sayılı günler kala onlarca anket şirketinden bir kaçının dışında tümü MHP'yi barajın altında gösterince Devlet Bahçeli ateş püskürmüştü. Son anketlerde MHP oyları yine en dipte çıkınca Bahçeli bu gün gerçekleştirdiği bayramlaşma programında anket şirketlerine karşı ağır sözler sarfetti.

BAYRAMLAŞMADA NEFRET SÖZLERİ

24 Haziran seçim sonuçlarına ilişkin yayımlanan anket araştırmalarında MHP'nin oy oranının düşük çıkmasına tepki gösteren Bahçeli, ""Yüzde 5-6'ya düştüğümüzü şerefsizce iddia etsinler, bunlara aldırış etmeyiniz, bunları asla ciddiye ve dikkate almayınız" ifadesini kullandı.

DEMOKRASİ NÖBETİNDEYİZ

Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen programda konuşan Bahçeli, "Varsın olsun şirret dedikodularına yenilerini eklesinler. Durmasınlar yüzde 5 -6’ya düştüğümüzü şerefsizce iddia etsinler. Bunlara aldırış etmeyiniz. Bunlara ciddiye ve dikkate almayınız. MHP’nin inişi ve iddiası için el ovuşturmaya maya ve meşrebi haramla dolanlar 24 Haziran’da ya şok olacaklar ya da yok olacaklardır" dedi. "Türkiye’nin geleceği Cumhur ittifakıdır" diyen Bahçeli, "Biz varız Türkiye için hazırız. Demokrasi nöbetindeyiz" diye konuştu. Bahçeli’nin sözlerini partililer ayakta alkışladı.

İŞTE BAHÇELİ'Yİ KIZDIRAN O ANKETLER

2392_1-001.jpg

 

İlgili Haberler