DEV HİZMET "Melih Gökçek Size Dava Açtı mı?"

DEV HİZMET "Melih Gökçek Size Dava Açtı mı?"

Melih Gökçek size dava açtı mı, açmadı mı, açacak mı, bilmiyorsanız buyurun ankete.

MELİH GÖKÇEK BANA DAVA AÇTI MI ANKETİ?

TRT televizyonundan Twitter de kendisine hakaret edildiği için 600 kişiye dava açtığını söyleyen ve bununla övünen Ankara Büyükşehir belediye Başkanı İ.Melih Gökçek'in muhtemel dava açtığı kişiler için bir sosyal yardım sitesi açıldı. MelihGökçekBana Dava Açtımı ? adı taşıyan bu site İ.Melih Gökçek ile herhangi bir şekilde Twitter adlı Sosyal medya sitesinde konuşmuş olanlar için bir anket düzenlenmiş. Sitede ki sorulara doğru yanıt verildiğinde.Gökçek'in size dava açıp açmadığını öğrenebiliyorsunuz. Sitenin düzenlediği anketin başka bir faydası da İ.Melih Gökçek'e neler yazıp yazmamanız gerektiğini öğretiyor olması. Buna sorular da dahil. 

Kuşkusu olan sosyal medya kullanıcısının yapacağı işlem çok basit. Haberimiz ekinde verdiğimiz Linke tıklayarak, size sunulan ankete katılıp, Melih Gökçek'in size dava açıp açmadığını önceden öğrenebilirsiniz. Bu yöntemle eğer dava açılma ihtimaliniz anket sonucunda yüksek çıkarsa, önlemelerinizi alabilirsiniz. En azından kapınıza sabahın körü gelen polislere şaşaırma şoku yaşamayacaksınız.

KAPINIZA BİR SABAH POLİS GELSİN İSTEMİYORSANIZ

Gazete haberleri ve Sosyal medya da ki gelişmelerden de bilindiği gibi, Ankara Büyükşehir belediye Başkanı İ. Melih Gökçek, yeni uygulamaya koyulan Bilişim Suçları yasasına dayanarak hoşuna gitmeyen her türlü tweeet, rt, ve favori yapan kullanıcıları dava etmiş ve sonucunda evlerine polis giden bir çoğu genç olan kullanıcı haberlere konu olmuştu.

HABERARTI TÜRK GENEL YAYIN YÖNETMENİ DE DAVALI

Sitemizin genel yayın yönetmeni Cuma Hikmet 'de, Melih Gökçek'in hakaret suçlaması ile savcılığa müracat ettiği kişilerin arasında. İ.Melih Gökçek'in Cuma Hikmet'e bir kısmı aşağılama iması ve küfür içeren Tweet, DM ve RT leri belgelenmiş olduğundan, diğer bir çok mağdur gibi Cuma Hikmet'in Bilgisyarlarına el konulamadı. Cuma Hikmet bu belgeleri ifade tutanağına ekletti ve Melih Gökçek'ten ayrıca davacı oldu.

HAKARET ETMEMİŞ OLMANIZ KURTARMIYOR

Melih Gökçek'e dokunan yanıyor, dava açılanların sayısı her gün artıyor. Konuştum ama hakaret etmedim diyebilirsiniz ama bu yetmiyor. İçerisinde Melih Gökçek geçen başkasına attığınız bir tweet yada RT sizi mahkum edebiliyor. Başka bir faul de şöyle oluyor. Melih Gökçek severlerden biri sizi tahrik ediyor ve bilerek yada bilmeyerek twitinin içerisine onuda dahjil ederek size sataşıyor (ağır tahrik de olabili) Bu durumda siz de ona yanıt veriyorsunuz kızgınlıkla. İşte Melih Gökçek in avukatları hemen bu yazışmayı kopyalayıp savcılığa koşuyor. Amaç tüm sosyal medyaya korku salmak ve sadece kendisini öven taraftarlarının tweetlerinin görünmesi. Masum bir soru bile sonuçta sizi savcılık soruşturmasına kadar götürebiliyor. Henüz elinize mahkeme kağıdı gelmedi ise, şüpheleriniz var ise işte bu anketle öğrenebilirsiniz.

MELİH GÖKÇEK SİZE DAVA AÇTI MI
ÖĞRENMEK İÇİN  ANKETE TIKLAYINIZ