Davutoğlu hakkında çok konuşulacak açıklama

Davutoğlu hakkında çok konuşulacak açıklama

Erdoğan'ın AKP'den tasfiye ettiği söylenen eski başbakan Ahmet Davutoğlu hakkında inanılmaz bir açıklama yapıldı.

AKP'de derinden derine süren iç çatışmalarda ilginç gelişmeler oluyor. Erdoğan'a yakın bazı yazarların Abdullah Gül ve Davutoğlu'na karşı başlattıkları linç kampanyası bir süredir sessiziliğe büründü. 

PELİKANCILAR NEDEN SESSİZ

Gül ve Davutoğlu'na karşı öteden beri karalama kampanyası yürüten Pelikan Dosyası cephesi bir yerlerden talimat almış gibi aniden suskunlupa büründüler. Diyanet işleri Eski Başkanı Mehmet Görmez'in emekliliği ardından sevinç gösterileri yapan Pelikan ekibi, Davutoğlu'nun Görmezi öven açıklaması ardından gösterilerine ara vermişti. Son gelişme ise AKP kulislerinde deprem yaratacak cinsten.

DAVUTOĞLU'NUN ESKİ DANIŞMANINDAN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMA

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun geçmişte danışmanlığını yapan yazar Atılgan Bayar, Twitter'dan yeni dönemde AKP'nin parti içi görevlendirmelerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bayar, gündem yaratacak açıklamasında, Davutoğlu'nun yakın zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında önemli bir görev üstleneceğini iddia etti.

ERDOĞAN'IN YANINDA ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREV ALACAK

Ahmet Davutoğlu'nun eski danışmanı yazar Atılgan Bayar sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Davutoğlu'nun yakın zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında önemli bir görev üstleneceğini iddia etti.. Bayar paylaştığı mesajda, 'Yakın bir zamanda Ahmet Davutoğlu'nun sistemin içinde, Reis'in yanında önemli bir görev üstleneceğini düşünüyorum' dedi.

İFTİRA ATANLAR KAPISINI AŞINDIRMAYA BAŞLAR

Bayar, 'Ahmet Hoca'ya binbir türlü iftira atanlar, yarın kapısını çalmaya başlar :)' diyerek Pelikan Dosyası isimli çalışmaya da gönderme yaptı.

ERDOĞAN DAVUTOĞLU BU GÜNE NASIL GELMİŞTİ ?

İlgili Haberler